Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (201)
  • Kép (20)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(201)
    • 5 Csillag(189)
    • 4 Csillag(11)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/01/2021

    Nagyon jól működik a garázsrádiómban.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2017

    I connect it to a couple of car loudspeaker and a 12Vdc power supply and in 10 minutes I had a stereo system for having some background music. Not really an HiFi amplifier, but for a basic low power stereo system is perfect. even after 30 minutes of use at half power the heatsink was not hot. I am satisfyed. suggested ho connesso 2 diffusori car e un alimentatore a 12vDc ed in 10 minuti ho realizzato un poiccolo sistema stereo per fare un pò di musica di sottofondo. Non ha la qualità di un sistema Hi-Fi ma per un uso base è perfetto. dopo 30 minuti di uso a metà potenza il dissipatore non era ancora caldo. io sono soddisfatto. suggerito

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/12/2017

    Ótimo no tamanho e na potencia, baixo nível de ruido, baixo aquecimento, som muito bom e de alta potencia, fácil montagem, resistente, recomendo uma fonte de 12V/3A no mínimo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/09/2017

    Producto con muy buena relación calidad-precio, no es nada del otro mundo, pero da bastante caña amplificando, más que suficiente, viene completo, trae los botones exteriores, tardó un mes en llegar, es el único pero que le pongo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2018

    Produto novo, perfeito, tudo certo como prometido. Só demorou por causa dos correios do Brasil, mas o resto é nota 10. Pode comprar sem medo!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2019

    nice product. good sound quality and mini size it can adjust anywhere

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2016

    en realidad es exelente buen tamaño buen sonido cumple con las espesificaciones de venta. y el precio tambien es exelenta se recomienda tiempo de entrega, llego en el limite de tiempo acordado, gracias banggood y al vendedor voy a adquirir mas para mis proyectos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/08/2019

    Ainda não testei mas aparentemente está tudo ok. Obrigado Banggood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2017

    I enjoy this product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/06/2017

    Embalagem bem protegido

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft6 614
    • Ft7 352
    • Ft8 272
    • Ft2 225
    • Ft11 694
    • Ft5 853
    • Ft5 678
    • Ft11 455
    • Ft2 543
    • Ft6 951
    • Ft20 128
    • Ft3 657
    • Ft4 727
    • Ft6 614
    • Ft8 450
    • Ft8 450
    • Ft8 272
    • Ft6 999