Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (714)
  • Kép (66)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(714)
    • 5 Csillag(686)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/05/2022

    Nagyon jó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Kiváló kis fogaskerekek, nem tökéletes minőség, mint a vágócsavarok voltak különböző szögben (nem 90 egymáshoz), és voltak kisebb felületi hibák, de tökéletes az én igényeimnek és nagyon könnyű, így működik minden lépéselő motor, tökéletes a kis méretű CNC gépek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2019

    fui a la paquetería por mi paquete pues estos nunca me la enviaron, aún así estoy feliz con esta pieza que me faltaba para mi proyecto , nomas que tengo duda que sea de aluminio pues está demasiado ligera y parece de plástico , pero ya veremos a la hora en que este trabaje

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2019

    The value for price is very good on these pulleys. I used them in my 3D-printed linear actuator project. Video can be found here: https://youtu.be/99aw_77oUvY

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    Csiga GT2 alumínium 5mm, 20 fog, szerelvény készítéséhez Motor / Zárt hurok időzítő öv/kerék tengely, mini elektromos fűrész, jó minőségű termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2016

    Отличная вещь для постройки 3-D принтера, но и поворотных устройств телескопов

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Испортил товар,лицемерная г№ида, "добросовестно": одно из колес зачем-то частично рассверлено в 6 мм в диаметре. Has spoilt the goods, г№ида, is diligent": one of wheels what for particulate рассверлено in 6 mm in diameter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2019

    Qualité géométrique moyenne. Perçage peu précis. Peux servir mais sur machine qui ne demande pas une grande précision, une cnc par exemple.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/08/2019

    Beautiful Amazing.. Thanks . I am so happy with Bang good guys. It gets here so quickly from China. Their service is the best in the world. I cant wait for the one belt and road to reach South Africa :-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2019

    è possibile che (solamente) questo pezzo sia stato inviato difettoso, mentre gli altri siano buoni; però, se una zona delicata come quella su cui scorre la cinghia dentata ha un difetto come quello evidenziato, può portare alla rottura della cinghia, e non è bello!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$28.88
    • US$5.99
    • US$5.74
    • US$5.76
    • US$9.57
    • US$12.99
    • US$6.92
    • US$42.72
    • US$12.69
    • US$389.00
    • US$259.00
    • US$459.00
    • US$199.00
    • US$8.07
    • US$289.00
    • US$2.40
    • US$15.00