Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (706)
  • Kép (65)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(706)
    • 5 Csillag(678)
    • 4 Csillag(24)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 21/04/2021

    good quality fast delivery

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/11/2020

    Excellent quality and fast delivery. Total satisfaction.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/03/2021

    nice

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/12/2020

    Bom produto como esperado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/09/2020

    Kiváló kis fogaskerekek, nem tökéletes minőség, mint a vágócsavarok voltak különböző szögben (nem 90 egymáshoz), és voltak kisebb felületi hibák, de tökéletes az én igényeimnek és nagyon könnyű, így működik minden lépéselő motor, tökéletes a kis méretű CNC gépek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2019

    fui a la paquetería por mi paquete pues estos nunca me la enviaron, aún así estoy feliz con esta pieza que me faltaba para mi proyecto , nomas que tengo duda que sea de aluminio pues está demasiado ligera y parece de plástico , pero ya veremos a la hora en que este trabaje

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2019

    The value for price is very good on these pulleys. I used them in my 3D-printed linear actuator project. Video can be found here: https://youtu.be/99aw_77oUvY

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    Csiga GT2 alumínium 5mm, 20 fog, szerelvény készítéséhez Motor / Zárt hurok időzítő öv/kerék tengely, mini elektromos fűrész, jó minőségű termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2016

    Отличная вещь для постройки 3-D принтера, но и поворотных устройств телескопов

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Испортил товар,лицемерная г№ида, "добросовестно": одно из колес зачем-то частично рассверлено в 6 мм в диаметре. Has spoilt the goods, г№ида, is diligent": one of wheels what for particulate рассверлено in 6 mm in diameter.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 557
    • Ft3 143
    • Ft2 925
    • Ft1 461
    • Ft2 193
    • Ft1 825
    • Ft2 715
    • Ft2 849
    • Ft2 925
    • Ft3 656
    • Ft1 461
    • Ft82 065
    • Ft1 198
    • Ft62 103
    • Ft2 193
    • Ft7 918
    • Ft28 514
    • Ft5 852