Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (72)
  • Kép (16)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(72)
    • 5 Csillag(68)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/04/2021

    thanks banggood i didn't expect the shipping very fast and the item safe and secured good packaging the product working well and very useful in my job

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2020

    Great tool, real torque about 65Nm, battery capacity 4Ah. Maximum.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2021

    Just arrived... it would be better if the items comes with casing.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    Az elektródák időben érkeztek és tökéletes állapotban voltak. Kipróbáltam őket, és jól teljesítenek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2020

    Az áramütések időben és tökéletes állapotban jöttek. Kipróbáltam őket, és jól teljesítenek

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/11/2019

    ótimo produto, testei e estar aprovado, retirei e coloquei os parafusos da roda do meu carro, recomendo o produto e o vendedor, produto chegou antes de 30 dias

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2020

    Kb. 22 kg nyomatékkal, egy csavarkulccsal. Kizárt, hogy 52 kiló, nagyon jó minőségű konstrukció és egy akkumulátor-üzemeltető kapcsoló, ami csökkenti a nyomatékot, ha kicsavarod, miután aktiváltad. Azt hiszem, az ő pénzéért tisztességes vétel.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/11/2019

    me ha llegado y tardado tal cual como me lo habían dicho al comprarlo, y el producto es como lo anuncian, es muy buena calidad, estoy conforme por el producto y el servicio un diez. gracias.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2020

    I just received this product and seem it’s very good.fast delivery to United Arab Emirates. it is my first time Oder with this Banggood.com.i will continue and I have to buy lot for my small workshop

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/11/2019

    It looks very nice, small but to be powerful and sturdy for the price I am very happy

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 244
    • Ft15 598
    • Ft18 917
    • Ft41 820
    • Ft15 266
    • Ft2 984
    • Ft19 913
    • Ft24 809
    • Ft21 572
    • Ft19 913
    • Ft16 593
    • Ft25 556
    • Ft18 253
    • Ft7 631
    • Ft10 287
    • Ft19 913
    • Ft9 955
    • Ft41 223