Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (214)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(214)
    • 5 Csillag(199)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/12/2019

    Maximálna spokojnosť s výrobkom, zakúpený už druhý kus... Poz:....obvodové gumené tlmiace tesnenia nástavcov sa môžu časom používaním poškodiť. Bolo by správne dodať s výrobkom náhradné, alebo dať do ponuky možnosť dokúpiť náhradné. Ďakujem

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    Se não me engano eu pedi o preto fosco, e me enviaram o carbon. Mas tudo bem! Responde as espectativas! Gostei ótimo custo benefício. Bem leve, será de fácil manuseio. Veio super rápido uns 21 dias ! Enviado da Suiça!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2019

    Maximálna spokojnosť s výrobkom, až na jednu maličkosť .... obvodové gumené tlmiace tesnenia nástavcov sa môžu časom používaním poškodiť. Bolo by správne dodať s výrobkom náhradné, alebo dať do ponuky možnosť dokúpiť náhradné. Ďakujem

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2019

    máquina muito boa atendem perfeitamente às necessidades para um uso comercial ‘ chegou muito rápido recomendo a todos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2019

    Very fast delivery; arrived in 9 days in good condition. It does as what is described. 4 star for the quality due to the fact that the user manual; is poorly presented, some parts are not properly labelled. After all, this product offered by Banggood is the cheapest I can find like-for-like.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2020

    Kiváló termék. Nagyon ajánlom a minőséget.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2020

    ótimo produto, chegou rápido no Brasil

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2020

    Nagyon jó termék. A vártnál jobb

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    muy bien, envio muy rápido genial tal y como expone en el anunció

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2020

    muito top recomendo... pode comprar sem medo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 711
    • Ft14 173
    • Ft44 899
    • Ft9 852
    • Ft10 219
    • Ft11 679
    • Ft13 904
    • Ft15 330
    • Ft17 884
    • Ft18 962
    • Ft11 265
    • Ft15 330
    • Ft18 962
    • Ft15 801
    • Ft6 635
    • Ft10 111
    • Ft31 605
    • Ft59 739