Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (9)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(9)
    • 5 Csillag(8)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/03/2021

    Awesome stack. I am using it in the smallest possible 40mm props (1.6 inches) 4S-pusher I could build, with many self designed parts. It flies great, almost as much power as a 4S 5 inch quad, the burst I have is insane for that size. Tumbs up and next thing I will buy is this stack with a 722 FC for a toothpick project. I am totally satisfied with this stack, plenty of power, even with a bigger 450mah battery, since it is too strong for a 300 mah battery.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/05/2021

    доставка - быстро упаковка - плохо исправность - неизвестно

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2022

    Eddig nem volt probléma, még nem építettem vele semmit. Talán építhetnénk egy 2,5 hüvelykes Alfarc fi115-öt Caddx Neb Nano-val

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2021

    Azonnal kapott azonnal telepítve az én Tűzvédelmi baba. Kifogástalan, működik ;-)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2021

    Nagyon könnyű 16x16 verem. A minőség nagyon jónak tűnik. A forrasztópárnák kicsik, de ahhoz kell, hogy ezt egy kis csomagba rakják. A videó a Youtube-on van a Drone Mesh-től, hogy segítsen bekötni. Eddig jól működik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/08/2021

    Rendelt, mint egy csere, mint azt hittem, hogy tégla az FC, megérkezett rekord idő alatt, és ül a tartalék alkatrészek kukában.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/05/2021

    Arrived quickly. Easy to solder. More than enough power for my 2.5inch quad. No problems so far.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2021

    elképesztő repülési verem, csak jónak kell lennie a forrasztásban, mert a párnák nagyon kicsik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2021

    ottimo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$74.99
    • US$4.24
    • US$10.59
    • US$21.93
    • US$10.38
    • US$31.17
    • US$21.99
    • US$1.89
    • US$29.39
    • US$147.83