Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (15)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(15)
    • 5 Csillag(14)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/12/2020

    The product was perfect and mostly tuned already. The only problem I had was the fact that the product I received does not match the photo. The wood carving is on the instrument, however, there was no sound hole. I am still satisfied with the product, just wish they updated the picture or something.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2021

    kiváló termék kissé késői szállítás, de nagy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2021

    Vettem 'd' betűt - Ez egy csodálatos kalimba! Van egy kromatikus Kalimba, és egy 21 kulcs kalimba, de szerettem volna egy 17 kulcsot, hogy szórakozzanak körül (pl. tuning). A hangzása zseniális! Láttam videókat drágább vagy márkás Kalimbáról, amik nem hangzottak olyan jól, mint ez! Ne hagyja, hogy a jól ismert márka ára vagy hiánya eltántorítson - az enyém gyönyörűnek tűnik, és nagyszerű hangzása van! Annyira elégedett ezzel!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    I’m not a musician, however I bought this for my son and it really sounds beautiful. it makes a much fuller sound than I was expect I’ve and it excellent value for money.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2020

    The highest 4 tones are totally off. Otherwise, it has a nice rich sound, and it's comfortable to hold.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2021

    Didn’t come with the hole and was a little out of tune but other than that it was perfect :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/01/2021

    Be kellett hangolnom pár sort, de aztán egy király kalimba lett belőle. Imádom! Szép, gazdag hangok! A magas hangok is nagyon szépek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2021

    Al cien pero tardo 2 meses en llegar, al putazo bien mion tiradoparriba

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    💛💛

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/12/2020

    A termék minősége jó, és megegyezik a képpel, v aranyos design

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 884
    • Ft9 563
    • Ft15 450
    • Ft9 929
    • Ft9 563
    • Ft8 279
    • Ft9 522
    • Ft8 279
    • Ft7 133
    • Ft6 620
    • Ft19 129
    • Ft11 771
    • Ft10 299
    • Ft9 554
    • Ft5 514
    • Ft8 455
    • Ft12 137
    • Ft14 969