Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(41)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/10/2020

    Működik, mint a karikacsapás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/04/2019

    Atendeu as espectativas! Quero solicitar que seja possível rastrear a origem / destino pelo aplicativo. Não consegui em nenhum momento!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2018

    Since ali lost my package I've bought a watch bracelet for my s2 classic here on Banggood. Came well packaged however the finish isn't perfect. It has a few blemishes that show through the unpainted (anodised?) finish of the bracelet itself (see pics) but for a good price it is perfectly fine!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2019

    very good!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/01/2020

    Nagyon jó termék! Szuper elégedett vásárlás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2020

    Kiváló termék hiányzik csak a csapok szerelni az órát, azonban igaz, hogy nem voltak jelen a leírásban.Tehát, ha megrendeli a karkötőt kap a csapok előre.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2019

    Excellent rapport qualité prix, le montage s'est bien passé (remplacement d'un bracelet en cuir qui avait mal vieilli) mais le revêtement s'écaille très facilement, le moindre choc arrive à le faire sauter à certains endroits.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/05/2019

    Great product, super durable and nice quality material. keep in mind that in doesn't come with the pins to attach to the watch nor support quick release ones.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/06/2018

    I was looking for this type of watch strap and searched everywhere, finally found it on Banggood, and now i have this. The strap is exactly as i wanted and i got it at a very reasonable price too

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/12/2019

    Le modèle n'est pas celui sur la photo. C'est de l'escroquerie. Décidément Banggoood toujours des mauvaises surprises !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 205
    • Ft7 120
    • Ft5 979
    • Ft2 453
    • Ft6 910
    • Ft3 960
    • Ft8 098
    • Ft3 529
    • Ft6 922
    • Ft4 960
    • Ft6 601
    • Ft7 476
    • Ft7 422
    • Ft5 906
    • Ft3 818
    • Ft4 221
    • Ft2 368
    • Ft3 453