Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (40)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(40)
    • 5 Csillag(38)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/04/2018

    كل ما تحتاج اليه موجود وجوده الصنع عاليه من افضل ما يكون احببت كل شىء فيها

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/06/2018

    Минимальный набор для начала работы с кожевенными изделиями. Пришло в картинной коробке.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/02/2018

    Packed in a box and can not be damaged in transport. The package arrived as you predicted the date Great kit for this money

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/03/2018

    very good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/11/2017

    This set is everything you will ever need while working with leather. I can't figure out the purpose of some of the tools but I'm still learning. Great price and great quality!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/11/2017

    Très bon matériel pour débuter. Bon rapport qualité prix . Je recommande ce produit bien utile lorsque l'on veut commencer le travail du cuir. Le kit est complet et comprends les outils de base.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/08/2019

    commande bien reçue 🙂 mais par contre déçu de l’emballage je m’y attendais à mieux

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2018

    Ótimo, produto recomendo, muito bom entrega satisfatório ótimo preço boa qualidade.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2018

    The delivery service is improving which shows that this weakness can be minimized by making Banggood competitive

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2018

    Valeu muito a pena, vieram todos os produtos conforme comprei e de qualidade excelente quanto ao preso.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 954
    • Ft3 403
    • Ft11 685
    • Ft3 784
    • Ft9 085
    • Ft2 948
    • Ft4 918
    • Ft4 541
    • Ft3 403
    • Ft3 403
    • Ft1 964
    • Ft11 036
    • Ft3 275
    • Ft8 849
    • Ft10 220
    • Ft6 593
    • Ft16 279
    • Ft19 803