Vásárlói vélemények

4.73 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (15)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(15)
    • 5 Csillag(13)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/09/2020

    Body vandaag binnengekomen, helaas was de doos ingedeukt tijdens de verzending, en de Body Shell ondanks de goede verpakking wat gedeukt. gelukkig heb ik dit weer redelijk in model gekregen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2021

    A test héja előkerült, de hiányzik a szárnyas cucc. Szegény műsor, a jó hír, hogy a jó minőségű árut szállítják. Úgy tűnik, cégeket kell váltanom, hogy jobb szolgáltatást kapjak

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/08/2020

    good shell for my first drift build or just for a basher. some of the print is slightly off at the back end. but for the price I can’t complain

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2020

    Order Time: 05:11:18 Jun 16 2020 , shipped time : jul 13.2020. , moderate shipping time , good product, 2 wings, , 2 rearview, whit screws,, box package

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2019

    il problema è l imballo troppo debole! mi è arrivata con una fiancata piegata danneggiata la vernicaitura ottima ben curata

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2020

    Megéri az árát

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/10/2020

    The product has a couple of scratches on it, other than that it's good

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2020

    Pikkuisen ohutta materiaalia.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2020

    Nagyon szép test 👍 nagyon jól illeszkedik a tamiya tt01 👌

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 20/04/2020

    excellent item good quality thanks

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 368
    • Ft6 155
    • Ft43 687
    • Ft29 462
    • Ft4 400
    • Ft23 027
    • Ft2 706
    • Ft3 045
    • Ft13 544
    • Ft3 384
    • Ft4 400
    • Ft12 005
    • Ft2 460
    • Ft3 045
    • Ft6 093
    • Ft3 322
    • Ft10 665
    • Ft13 544