Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (33)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(33)
    • 5 Csillag(29)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 09/08/2019

    The form is very thick. I can put my gopro with the housing inside and it fits well. Love the openings and will buy more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2020

    Még nem teszteltem, jól néz ki. nagyon jól illeszkedik a gopro8. Jóváhagyva

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/06/2019

    best quality

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • JoeVIP1
    NZ
    14/12/2019

    Awesome product performs well attached to escooter no wind sound. Fast delivery to NZ took 5 working days amazing. Highly recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2019

    je nai pas encore eu le temps de tester mais ca a l'air de bien se placer sur ma gopro hero 5

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/09/2019

    was as expected very happy can’t wait to use

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • TedVIP3
    NL
    18/04/2019

    Bekend product. Eerder besteld. Goed tegen windgeruis. Echter na meerdere keren aanbrengen om de GoPro dan scheurt het schuim op alle vier de hoeken. Dat is jammer.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2019

    Works very well to keep that annoying wind noise out of your video when on a motorcycle now i can hear my engine 😁

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2020

    Calza alla perfezione su SJ8Pro, adesso manca la prova su strada per verificare se abbatte il rumore di fondo a velocità superiore al 60/70 km/h

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2019

    Klappt gut - der Schaumgummi rießt aber leicht ein. Works well - but the foam tears easily.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 243
    • Ft9 892
    • Ft9 128
    • Ft2 768
    • Ft2 696
    • Ft8 093
    • Ft58 620
    • Ft5 191
    • Ft8 573
    • Ft10 882
    • Ft26 985
    • Ft59 673
    • Ft185 615
    • Ft4 195
    • Ft4 249
    • Ft8 993
    • Ft6 039
    • Ft49 522