Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (122)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(122)
    • 5 Csillag(118)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 25/11/2017

    Nice flat cable,& beautiful color,( I ordered it in a purple).Far enough and used to connect a TV & laptop. THANK YOU!!!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2018

    Works as expected. Very well packed and a very interesting construction quality. The flat construction just work as I wanted very easy to use and organize with other cables. Very good. 5***

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2016

    Excellent price/performance product from Banggood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • GIOVIP5
    IT
    30/04/2020

    A minőség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2019

    Спасибо.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Még mindig tesztelik. 3 hónap múlva nyilatkozik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/07/2019

    Cabo muito bom, funcionou muito bem com meu raspberry. Único contra seria o peso do cabo, por ser flat esticado economiza espaço e mais fácil de esconder. Recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2018

    Od kad sam otkrio flat kablove moram reci da sam se navukao na njih. Mnogo su bolji za skrivanje i organizovanje na radnom mestu. Volim i kad su u boji jer za nekog ko ima vise monitora i racunara dobro dodje da se zna koji racunar je gde prikljucen. Svaka preporuka...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/02/2017

    depuis que j'ai branché ces câbles je n'ai plus de soucis avec le signal et grâce aux couleurs je repère facilement les appareils connectés sur mon amplificateur

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/02/2017

    Good flexible item, works well and picture quality is well. White item came with small brown/yellow markings on it. Looks faded but it's no deal breaker.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 048
    • Ft1 624
    • Ft1 624
    • Ft5 261
    • Ft1 299
    • Ft5 635
    • Ft1 263
    • Ft2 243
    • Ft1 299
    • Ft2 927
    • Ft3 578
    • Ft3 578
    • Ft5 466
    • Ft3 005
    • Ft3 757
    • Ft3 903
    • Ft4 098
    • Ft21 157