Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (150)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(150)
    • 5 Csillag(141)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 03/04/2019

    Resimde "with tube" yazıyordu.Bende ona güvenerek sipariş verdim ancak tüpsüz geldi.Bu benim için hayal kırıklığı oldu ayrıca atmega+ramp1.4+driver set ile birlikte bu ürünü aldım.Ürünler elime hızlı ulaştı ancak sadece siyah bir poşet ile kargolanmıştı.Bu beni gerçekten üzdü.Banggood sevdiğim bir alışveriş sitesiydi.Diğer sitelerde daha ucuza alabilecekken banggood ile alışveriş yapmak her zaman ilk tercihimdi.Ancak elektronik devreleri herhangi bir korumaya almadan sıradan bir poşetle göndermeleri beni hayal kırıklığına uğrattı.Ramp üzerinde bir kaç diş yamulmuştu.Deneme şansım olmadı umarım denedikten sonra bir sorunlar karşılaşmam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2020

    alles super. leider gibt es keine Infos über den verbauten ntc. ich habe den ntc ausgetauscht gegen einen, dessen Werte ich kannte. ansonsten alles super

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2020

    időben érkezett, figyelembe véve, hogy mi történik abban a pillanatban, minden alkatrész elszámolt, az egyik a ventillátor hibásan orientált, könnyű javítás. még nem tesztelték őket, de jó állapotban vannak.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/05/2020

    The product arrived a little too late, but it is understandable because of the actual world situation, besides that, the product is in a good condition and I have not yet tested it, but as I said, it looks nice.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2020

    very nice extruder for long range printing or delta form printer small form factor and very light weight. all included item as described. nozzel seems to be smaller than 0.4 not a big problem because for the price and the overall item it's a very good purchase

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/09/2020

    Nagyszerű!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2020

    Chegou no prazo. Funciona bem. Tudo conforme anunciado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2019

    Very nice and great quality. Prints very good and this solved my leaking filament problem on my original A8.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/04/2019

    it received in 1 week. good packaging.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2020

    Nagyon jól néz ki, 🙂

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27 543
    • Ft2 134
    • Ft4 290
    • Ft4 578
    • Ft4 646
    • Ft10 370
    • Ft3 575
    • Ft6 793
    • Ft2 500
    • Ft3 931
    • Ft2 143
    • Ft5 006
    • Ft2 859
    • Ft1 428
    • Ft20 032
    • Ft13 592
    • Ft12 387
    • Ft6 437