Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (523)
  • Kép (67)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(523)
    • 5 Csillag(505)
    • 4 Csillag(15)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/06/2021

    nagyon jó antenna 👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2020

    Nagyon jó antenna 8Dbi VTX ok VRX

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/08/2021

    A termék megérkezett, azt hittem, nagyobb.... de az érték megérte

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/08/2017

    The Antenna looks very nice to me. It is very flexible & it's perfect fit for a 5 inc prop for X210 quad frame. Can't wait to have this unit on the air & see the outcome. Thank you!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2018

    Love this Antenna for awesome Gain I haven't lost any signal of video with it! I'm impressed nice!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/04/2018

    Buon prodotto , buona qualità ,funziona bene ed ha una buona portata di segnale. Prodotto consigliato

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2018

    Товар нормального качества, пришел за 20 дней в Украину. Какая-то маленькая не знаю как по сигналу не тестировал пока что

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/07/2017

    La he empleado para sustituir la original que trae las gafas VRD2 pero montando ambas a la vez en las gafas quitando la de panel y la señal era similar para ambas, así que la voy a emplear para montar en el VTX de un ala volante sustituyendo a la bipolar que al hacer giros cerrados me da picos de sombra en la señal.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/07/2018

    This is definitely the best antenna for FPV. No matter what others say. First is the pach antenna then pagoda and this. So better than this antenna is only pagoda and patch.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/04/2018

    Muito boa qualidade eu recomendo o produto. Muito boa qualidade eu recomendo o produto Muito boa qualidade eu recomendo o produto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 125
    • Ft1 438
    • Ft6 200
    • Ft37 920
    • Ft23 067
    • Ft6 633
    • Ft6 384
    • Ft3 647
    • Ft3 612
    • Ft4 010
    • Ft27 175
    • Ft4 737
    • Ft9 478
    • Ft3 761
    • Ft199 093
    • Ft8 340
    • Ft30 335
    • Ft2 917