Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (39)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(39)
    • 5 Csillag(35)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 23/03/2021

    كيف تم اكمال الطلب وانا ماوصلنا القطعه وحده من خمس قطع وارسلت لكم بريد ان مقاس الغطاء اصغر من مقاس المقعد ولاجاني اي رد من اسبوعين وش هاالمهزله اريد استرجاع المبلغ

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2019

    For vw golf7 does not fit 100%, but it is so comfortable that I don't want to send it back. I like sooo much and the design also good for my GTI.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/04/2020

    Szép, jól néznek ki a kocsiban.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2019

    like in the picture. it fits well on my sport seat

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2019

    جودة عاليه وممتازة

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2021

    Nem érkezett meg, nem kaptam meg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    ربيي

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2020

    Gostaria de compra o restante pra completar o restante do Carro. Veio um pacote. Penso que me faltam três ? Vocês poderiam me ajudar? Quanto me Faltam? Um banco dianteiro e a parte traseira. Quantas Peças?

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/04/2019

    Ürün adındaki 5 sayısını yazmayın. Ürünü teslim aldıktan sonra birim fiyat X1 şeklinde yazıldığını gördüm. Ben 5 parça veya 2 parça diye düşünmüştüm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2020

    não gostei fui enganado achei que era o quite completo mas só veio um emagina quem vai querer por só uma capa no banco do carro

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft12 820
    • Ft20 800
    • Ft3 523
    • Ft70 168
    • Ft12 777
    • Ft22 757
    • Ft21 155
    • Ft18 315
    • Ft19 744
    • Ft22 012
    • Ft25 948
    • Ft4 580
    • Ft14 102
    • Ft4 934
    • Ft7 049
    • Ft17 274
    • Ft9 165
    • Ft47 014