Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (50)
  • Kép (1)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(50)
    • 5 Csillag(43)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(3)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 26/05/2021

    Jó állapotban kaptam meg a terméket az esedékesség előtt még nem próbáltam ki Köszönjük Baan jó szolgáltatást

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2021

    The camera is honestly better than I expected for the price. Suction cup mount holds really well. Can't really comment on the radar dector. It hasn't alarmed yet but I really don't care about that. The only problem I have is with circular recording. I expected that when the sd card is full, it would start overwriting the oldest file. It doesn't. It overwrites the most recent file over and over. So. depending on the size of the sd card, you get the first 4 or so hours until the card fills up, and then the last 10 minutes, even if it has been days. You basically have to clear the card to get more than a usefull 10 minutes. Not the end of the world since I use it to record vacation road trips, but not what I was expecting.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    Kielégítő teljesítmény az árhoz viszonyítva. A kamera nem támogatja a külső képernyő lejátszását, ezért távolítsa el az SD kártyát, és olvassa el egy másik eszközön. Nagy érzékenység a radarral szemben, ami bosszanthatja a városi területeken; a kikapcsolást a cigarettagyújtó aljzat bekapcsolásával könnyíti meg

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    makes video in HD but there is no compression so a 32GB card stors about 2.5 hours o video. The radar detector detects many sources but from up close so I don't know if it helps to give you enough warning. Overall, a good product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2021

    A kamera képe interpolált. A radarérzékelő működik, az egyetlen hátránya, hogy katonai sávot is észlel. Ezért ki kellett kapcsolnom a hangszórót (A bosszantó).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/04/2021

    Artikel wie beschrieben und angemessen schnelle Lieferung. Zwar keine deutschsprachige Betriebsanleitung, das war jedoch bekannt. Muss ich eben aus dem englischen übersetzen. Ansonsten bin ich sehr zufrieden. M.N.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/04/2021

    sieht wie Spielzeug aus, aber als ich sie ansteckte (Strom), war ich überrascht vom guten Bild im Display, muss sich nur noch in der Praxis bewähren, dann ist alles gut, muss noch Karte besorgen, danke

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2021

    Great little unit that has been performing as well I suspected it would. Chinese Lady voice for Radar detector a little hard to understand on occasions but other ise a great little unit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    Work well with 64 Go Sdcard

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 02/05/2021

    . ,

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft7 338
    • Ft11 886
    • Ft15 382
    • Ft9 088
    • Ft16 082
    • Ft7 566
    • Ft36 326
    • Ft37 062
    • Ft68 532
    • Ft23 611
    • Ft94 407
    • Ft47 900
    • Ft52 447
    • Ft55 944
    • Ft9 987
    • Ft69 931
    • Ft13 923
    • Ft6 291