Vásárlói vélemények

4.92 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (311)
  • Kép (34)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(311)
    • 5 Csillag(288)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/09/2020

    Looks very useful with plenty of movement. The phone clamp is easy to use and very strong. Has a suction mount as well as dashboard hook mount. Good product for the price!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/06/2021

    Kiváló termék. Pénzügyi és nagyon hasznos? A sofőrről? Szép munka volt a BAGGOOT-nál!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/07/2021

    Minden világos, ¡!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2020

    I love this phone mount so far! I bought my previous one locally and reasonably cheap (15$), loved it in the beginning as well. But after 7 years and several small home-repairs, the suction cup finally gave out. This was an awesome replacement. The suction cup is sticky in addition to using the suction, the head is nicely adjustable and rock-solid once tightened, and the bit I love the most: The phone just snaps into the holder, I just push it in and it automatically clamps down on it. It's so easy now to get in my car and add the phone in with just one hand. Awesome product, awesome price! Hope it lasts for many many years!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/10/2017

    Support de bonne qualité avec 2 montage possible sur le pare brise ou sur une grille de ventilation convient parfaitement pour le xiaomi mi max 6.44"

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2019

    Le produit semble de qualité, la ventouse est recouverte d'une sorte de colle. Le système de verouillage du téléphone quand on le pose est bien pensé. Par contre l'emballage était bien abimé à la réception. Heureusement le produit n'avait rien.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2019

    Veio rápido, ótimo produto e atendeu o que eu precisava

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 29/01/2019

    very nice sucker phone holder for phone 3-6,5 inches

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/05/2020

    Ez egy jó termék, de úgy tűnik, egy kicsit törékeny, különösen, ha egy kicsit nehezebb telefon (mint az ifon 11Pro). Remeg, és úgy néz ki, hamarosan eltörik. A szállítás gyors volt, és az ár nem sokat panaszkodik.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2019

    Is a very good choice for my iPhone base in the car .. the order came to my house after a month and it really was worth the wait .. !!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 152
    • Ft5 240
    • Ft2 460
    • Ft6 386
    • Ft3 384
    • Ft7 386
    • Ft6 934
    • Ft1 844
    • Ft12 285
    • Ft3 384
    • Ft4 307
    • Ft4 000
    • Ft3 076
    • Ft3 384
    • Ft3 076
    • Ft4 615
    • Ft3 384
    • Ft2 706