Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (167)
  • Kép (35)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(167)
    • 5 Csillag(163)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/05/2021

    Alles bestens wie immer

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/01/2021

    un bel colore 😄

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2019

    Very beautiful props also performance is very good comparing to two blades props. Tested on my cheap tyro99. Definitely recommend, I ordered more for my new project.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2020

    csodálatos kinézetű kellékek, repülnek igazán sima, megkapta őket a postán ma, és meg kellett próbálni őket, sajnos eltörtem őket az utolsó csomag a nap 😅

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 24/08/2019

    Beautiful blades and light weight, plus comfort for admiration. I recommend Regarding the price, you don't have to be satisfied.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2019

    быстрая доставка EMS. чёрный пакет, В нём мятая коробка с антенами.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/03/2020

    Gyönyörű pas használni merev 5s b

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/08/2019

    I saw a little bit of vibration on these props faced to the normal transparent ones.. probably they are unbalanced due to the back picture.. but they are beautiful! These props are good to be used for static demos..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Beteg hangok repült a kézi korlát nem tört el őket sokkolta

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2020

    Las he probado en colores normales y me han ido muy bien, espero que estás que están espectaculares también me vayan bien.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 627
    • Ft3 379
    • Ft3 607
    • Ft3 005
    • Ft2 627
    • Ft1 299
    • Ft1 875
    • Ft2 627
    • Ft2 617
    • Ft3 379
    • Ft3 379
    • Ft4 098
    • Ft33 852
    • Ft3 265
    • Ft5 635
    • Ft10 147
    • Ft22 459
    • Ft23 308