Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (13)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(13)
    • 5 Csillag(11)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 02/08/2013

    Light and compact, it fits nicely in my hand, Make very tight waves, like an actual braid, which is great for having longer hair with full waves.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2015

    questa piastra mi ha lasciata sbalordita: nonostante sia più piccola di come l'avessi immaginata, funziona bene e da un effetto frisè ai capelli che dura moltissimo tempo. è la prima piastra del genere che lascia i capelli perfettamente ondulati per più giorni...altri arricciacapelli mi hanno lasciato sempre una piega che durava poche ore (in quanto ho molti capelli e la loro pesantezza non consente alla piega di durare molto)! sono pienamente soddisfatta di questo acquisto...fosse stata poco poco più grande sarebbe stata perfetta!!! la consiglio :D

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/09/2014

    una excelente opcion para llevarla en el bolsillo, mi novia quedo encantada, muy compacta, para esos caso de emergencia que necesitan una pasada extra ya que es un poco tardado para hacer todo el trabajo completo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/05/2022

    rögtön miután ezt kivette a csomagból nyilvánvaló volt, hogy ez nem egy tipikus termék, amit általában kaptam innen. a minőség úgy érezte, gyenge és olcsó, és az adapter, hogy menjen egy amerikai dugó gyenge, és csak folyamatosan esik ki. Számomra ez volt 100% küld vissza, de amikor megkaptam, hogy maradjon a dugó, (a ragasztás a csatlakozó) valóban működik elég jól. Nagyon hosszú, vastag hajam van, és rengeteg. Ez a kis megbánás minden gond nélkül átrepült a hajamon. (kivéve a kezdeti dugulás 4 másodpercenként) Szeretném kipróbálni egy új adapterrel, de legalább működött

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2021

    Nagyon kicsi, de megteszi a dolgát

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    nagyon nagyon kicsi. Meglepett, hogy milyen kicsi volt. Szó szerint olyan, mint a kéz mérete. Valami nagyobbra számítottam

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 15/10/2020

    very hot and heats up quickly

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/11/2019

    Works well and quickly

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2019

    perfectly working. thanks for the extra travel adapter.👍👍👍

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2018

    Good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$18.39
    • US$21.09
    • US$39.99
    • US$21.99
    • US$30.59
    • US$7.99
    • US$8.99
    • US$31.89
    • US$16.49
    • US$25.29
    • US$73.99
    • US$42.54
    • US$33.99
    • US$52.89
    • US$23.99
    • US$36.95
    • US$21.93
    • US$17.24