Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (271)
  • Kép (23)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(271)
    • 5 Csillag(259)
    • 4 Csillag(9)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/04/2021

    llego en perfectas condiciones y sin demora

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/08/2021

    Nagyon jó EC.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • ARCVIP4
    US
    19/05/2020

    ez a második 20A kétoldalas csiszolt ESC-m, amit a bensőséges.com-tól vásároltam. Rendkívül elégedett vagyok az eddigi teljesítményével. Mint láthatják, ezt beszereltem a hat kerékmeghajtómba, az E. Nekem is van egy megvásárolt az én C24. Lefolyik a 2 sejtes lipo, minden probléma nélkül. Sima teljesítmény szállítás a méret, és kapsz, hogy bekötni egy normál méretű vevő. A hat kerékmeghajtásra két be-kikapcsolót szerelek fel négy önállóan működtetett világításhoz.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2020

    Awesome little ESC for the money. Mine came with a tiny switch on the ESC that I don't know what it does but I noticed when driving forward and you got to reverse the brake engages but when your reversing and go to forward the brake doesn't activate and you just jolt forward other then that this is awesome and I will be buying more for future rc builds.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 05/01/2020

    Nincs személyleírás, de a minősége jó. A valós 20A-val rendelkezik

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • wilVIP5
    MX
    02/06/2019

    he recibido este pedido, pero llego incompleto. en el pedido incluye un esc 20a que no llego. yo no se si fue en aduana o el vendedor no lo incluyo en el paquete. agrego imagen de factura y en otra foto lo que llego en el paquete.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2019

    A nice dual way, forward and backwards ESC. Easily takes a low amperage motor. Good for small RC models.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/07/2019

    great how small it is in size. very smooth regulation of the motor. I would buy it again.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2019

    Hello, I ordered 2 items: 20A Double Sides Brushed ESC For RC Car/Boat and i receive 1 ESC and by mistake this (picture in the attachement.) I would like to receive a correct ordered item. Regards

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2018

    Bardzo małe i fajne ESC. ja używam ich jako sterowania do wyciagarek zrobionych z serw. Wysokie 20A zapewnia moc wyciągarkce. Polecam

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft5 809
    • Ft8 803
    • Ft4 718
    • Ft16 341
    • Ft3 629
    • Ft2 903
    • Ft4 718
    • Ft11 319
    • Ft6 897
    • Ft22 518
    • Ft9 076
    • Ft8 350
    • Ft23 971
    • Ft5 809
    • Ft13 435
    • Ft5 444
    • Ft62 586
    • Ft2 903