Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (725)
  • Kép (95)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(725)
    • 5 Csillag(700)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(6)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 29/09/2021

    Kis kapcsolók Jól működnek Gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/02/2021

    good

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2021

    Jó, de kicsi

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/09/2019

    20x SS-12D00G3. Type: 1 Pole 2 Throw. Terminal Quantity: 3pcs. Working Power : 0.5A 50V DC... 20ks miniatúrne 1-pólové prepínače. 0,5A/50V DC, dobrý vyrobok, doprava.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2018

    mini SPDT switches suitable for your Arduino or electronic projects. satisfied mini interruttori SPDT adatti per i tuoi progetti Arduino o elettronici. soddisfatto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/02/2018

    Всё дошло в целости и рабочем состоянии. Товар соответствует описанию. Рекомендую этот магазин. Спасибо, Banggood !!! ************************************************************************* Everything came in one piece and working condition. Goods match the description. I recommend this store. Thanks, Banggood !!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2020

    chegou super rápido, mesmo com os correios em greve chegou rápido, gostei muito do meu produto é de boa qualidade recomendo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2018

    muy buen producto, de buena calidad, y llego antes de lo establecido, quede muy satisfecho con el producto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/09/2018

    perfect for those small projects :) will be using some on my Bluetooth quad finder :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • faizul
    MY
    08/08/2017

    i received wrong item..my item should be 20pcs SPDT mini switch and LED 10W , but i received 2pcs big switch for car.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$6.49
    • US$25.14
    • US$3.99
    • US$12.69
    • US$3.99
    • US$16.16
    • US$3.37
    • US$9.19
    • US$5.99
    • US$9.54
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$18.47
    • US$6.29
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$24.14