Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (3)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/07/2019

    Fraca qualidade. Mas para os pequenos brincarem serve.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/03/2019

    produto muito bom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/08/2019

    Nice guitar for my child.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • John
    US
    21/01/2021

    great sound

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2020

    It seems nice in the picture, but the guitar keys are of extremely low quality. A couple of strings have flimsy keys that cannot be held in place and turn back under the pressure. As a result, those strings are loose and cannot be tuned or played on.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2020

    I can only strum to see if in tune but I cant tune it I have a cousin who will visit me when our lockdown period is over and not known when just now. It looks good and I like it looks good quality altogether I am pleased with it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/05/2020

    Nos....szépen néz ki...amikor felállították a húrokat... szétszakadtak...megpróbálták kicserélni a húrt, amit te küldtél...és az is szétesett....szóval...olyan szar munkások hajója

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2019

    Quick delivery from the EU warehouse. Didn't play a lot yet, but it seems to be a very good product for the price. Nice black shiny finish, it seems to have quite nice sound. There were some extra strings included in the packaging. Very good value for the price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2019

    Rosette ist aufgeklebt und wirft Blasen. Mechanik gibt nach und verhindert so ein Stimmen. Allenfalls als Deko Artikel zu verwenden. Für den Preis aber nicht anders zu erwarten

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/04/2020

    خربان

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 289
    • Ft11 984
    • Ft5 526
    • Ft10 219
    • Ft9 299
    • Ft6 892
    • Ft4 609
    • Ft6 793
    • Ft7 130
    • Ft15 485
    • Ft31 592
    • Ft65 045
    • Ft15 175
    • Ft32 211
    • Ft8 050
    • Ft23 228
    • Ft6 564
    • Ft126 995