Vásárlói vélemények

4.85 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (27)
  • Kép (6)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(27)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/12/2020

    Ez az első gyakorlatom, nincs semmilyen gyakorlatom a fúróval, azt tervezem használni a kertemben és az otthoni munkákban. Ez nem olyan fontos, de jött nélkül EU dugó, úgy néz ki, erős és szilárd, hogy működni fog

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2021

    It is working properly. But handling clips was broken when i received it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Jól néz ki, szerszám működik, nem tesztelték, hogy fúrjon valós körülmények között. A szállítási idő nagyon hosszú volt, majdnem 3 hónapig tartott.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2020

    Jól fogadott, nagyon rossz állapotban lévő csomag hiányzik: 1x fúrókészlet (beleértve a 4 fúrót, 1 fúrófejet, 1 tokmánykulcsot, 1 vésőkészletet, 1 lapos vésőt) egy akkumulátor és EU dugó....

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 06/06/2020

    Jól fogadták, de legyen óvatos: tartozékok nélkül szállítva, jól működik 2 akkumulátorral és 1 tápegység beton vagy véső kis munkákhoz...!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/05/2020

    EL taladro llego en buen estado tiene buena fuerza, se siente solido y buen acabado. Lo que si es que llego incompleto falto en el paquete: juego de taladros (que incluye 4 taladros, 1 portabrocas, 1 llave de llave, 1 juego de cincel, 1 cincel plano).

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/04/2021

    Just delivered in good condition, nothing was missing except that the plug of the charger was wrong it have the USA plug instead of European plug, I didn't use it yet because of this but i will fix it easily so i can't say about many things but the only one i mention about is the weight of the machine is a little bit heavy er than i thought, but looks strong construction ,so i will come back to say more when i manage to charge the batteries and use it, the time of delivery was pretty fast indeed bye for the moment.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 12/01/2021

    Commandé le 1.1.2021 , reçu ce jour 12.1.2021 , la logistique BG s ' améliore depuis quelques mois , c ' est très bien ! Souhaitons que ça dure . Quand au produit , c'est comme commandé , 2 batteries 528 ( 6Ah ) et un vrai chargeur ( bas de gamme / pas de verrouillage ) mais ça fait plus pro qu'une alimentation type PC portable et son petit fil de sortie qu'il faut introduire dans la batterie ! Essai rapide a vide , ça a l'air d'aller . Les batteries sont en charge pour un vrai test plus tard .Pour le service EMBALLAGE , c'est pas le top ! Un film plastique autour du coffret et basta . C'est pas terrible .

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/01/2021

    A fúró kiváló választásnak tűnik. Az ügy nagyon szegény, így eljutott hozzám szakadt, és hiányzik az egyik rögzítőhorogja.Valószínűleg valahol kinyílt az út mentén, és nem törődtek azzal, hogy rendesen összeszereljék.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/11/2020

    Találtam ezt az eszközt nagyon kéznél elég erő, hogy végezzen feladatokat kellene. Ez összehasonlítható a Hitachi és Makita van az azonos kategóriába. Ez hiányzik egy kicsit a megjelenés befejező, de a fontos kérdés az, hogy van elég erő és a tartósság.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft27,866
    • Ft18,576
    • Ft18,731
    • Ft26,906
    • Ft37,465
    • Ft47,343
    • Ft57,562
    • Ft22,478
    • Ft34,740
    • Ft22,137
    • Ft30,034
    • Ft25,544
    • Ft37,125
    • Ft26,318
    • Ft32,093
    • Ft25,544
    • Ft36,784
    • Ft44,959