Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (21)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(21)
    • 5 Csillag(19)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/11/2021

    Minden rendben. az alkatrészek és csavarhúzók

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2017

    the item of this product are good in quality and all item as it is in shown in pics. good i like it. it take little long to deliver but does not matter because i am to far away from china so overall rating is very good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/12/2017

    Kit muito completo, excelente qualidade e variedade

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2017

    Quality is good very usefull.. Thank u banggood.. Glad to shop in here..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2021

    As depicted; no surprises; all OK. (Review web page error: In English - LOGISTICS, not LOGITICS)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2021

    Nice kit.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2020

    Pour le prix, on arrive a changer son écran ou autre, par contre la qualité des plastiques des outils de leviers ne sont pas terribles, heureusement qu'il y en a plusieurs de fournis, et la pince est pas super, trop grosse pour les petites pieces informatique dans son smartphone. C'est des détails, réussi a changer mon écran xiaomi mi9T avec.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2020

    Unfortunately the Suction Cups quality it's bellow good, It takes a lot of time to be able to use them so It stays on the phone so you can take your screen off for eg.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2020

    Rendelés érkezett nagyon gyorsan, és a termék megfelel a kérésnek, ez egy elégedettség, köszönöm Egy kis gyenge pont, a csomagolás, rendetlen volt a borítékban, a csomagolást felül kell vizsgálni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2018

    While my main purpose for buying the kit was for the pliers with the suction cups at the end, which by the way work great. I must say that I was surprised by the apparent quality of the rest of the tools, I think I'm ready to tackle repairing my iPod.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 266
    • Ft3 638
    • Ft2 297
    • Ft2 679
    • Ft4 577
    • Ft4 279
    • Ft7 664
    • Ft9 580
    • Ft8 212
    • Ft3 831
    • Ft3 688
    • Ft12 072
    • Ft13 795
    • Ft8 431
    • Ft11 067
    • Ft5 364
    • Ft16 099
    • Ft167 958