Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (128)
  • Kép (10)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(128)
    • 5 Csillag(114)
    • 4 Csillag(8)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(6)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 19/06/2020

    Item arrived I have my concerns not sure if its genuine or not, I have contacted Foredom direct to verify. The item arrived damaged once again, everything that I have ordered has been damaged during delivery. Banggood will not take responsibility... I will not buy from them ever again and will advise everyone I know via social media to do the same. Keep well away from this company.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 04/03/2021

    A csomag nyitva. Egy tekercs ragasztószalaggal volt lezárva, ami nem zárta le a dobozt. Szerencsére semmi sem tűnt el a dobozból, és minden megérkezett. termék néz ki nagyon jól, és a munka, ahogy kell.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/11/2021

    Szép csomagolás, a tokmány nagyon jó, a lábpedál műanyagból készült, az enyém egy ecsettartóval jött, amely nem kapcsolódik a motorhoz. Egy nagyon jó tulajdonság, hogy megfordíthatja.

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 03/12/2021

    a csővezeték megérkezett a várt időben minden rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2021

    llego en perfecto estado .gracias.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Pas encore essayé, mais ça a l'air bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2022

    A gép remekül működik. Először összezavarodtam, mivel a készülék amerikai dugóval jött, és a kézikönyv azt mondta, hogy ha a készülék rendelkezik ezzel a dugóval, akkor 110V hálózaton kell használni. Azonban kiderült, hogy a készülék volt a megfelelő feszültség (230V), Csak meg kellett vásárolni egy adaptert, hogy képes legyen használni egy európai hálózaton (lásd a képet). Az adapter nem volt benne, de megvásárlása után a gép a leírtak szerint működött.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/07/2018

    ho comprato una prima unità ed è arrivata velocissimauna volta provata dopo qualche minuto di utilizzopresentava un problema sul motorefaceva un rumore anomalo e non funzionava a dovereho contattato quindi l’assistenza banggood che una volta ricevuto un breve video sul difetto si è dimostrata eccezionale proponendomi l’invio immediato di una nuova unità e di tenere la vecchia danneggiata per ricambi...che dire GRAZIE BANGGOOD!!!! se come me siete stufi dei soliti dremel o cloni vari il foredom è ciò che fa per voi...magari ha meno giri ma è più potenteil pedale è una comodità e il cambio punta rapidissimo (si possono poi comprare più manipoli visto che costano poco e tenere le frese che usate maggiormente sempre pronte) insomma ottimo!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • andreas
    GR
    07/01/2022

    megérkezett

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2021

    szuper :) Szlovákiából. csak vásárolni vagy saját adapter a végén, és festett. ajánlom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$15.50
    • US$50.59
    • US$46.19
    • US$16.99
    • US$39.26
    • US$28.99
    • US$45.99
    • US$29.99
    • US$26.44
    • US$11.54
    • US$9.23
    • US$11.54
    • US$12.69
    • US$8.27
    • US$8.07
    • US$9.65
    • US$21.67