Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (307)
  • Kép (43)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(307)
    • 5 Csillag(287)
    • 4 Csillag(17)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/01/2021

    I have got it, not tried yet. Try to figure out the connectors of the controllers. There are different connector versions of LB27 on the net. My problem remained the small BLACK plug as not clear if that is the (battery) indicator, and if yes, what is the small plug attached to the BIG battery plug then. Similarly not clear how to install the big white LED LAMP that has a switch on it and comes with 2 pairs of black&red cables without termination. As the lamp seems containing small LED series on it's top, I suppose that is the battery indicator, but can also be the speed or sound indicator as there is a red button on the company photo but I did not get that . Where to connect the 2 pairs of cables of this lamp? Also try to arrange the batteries & the controller in a small metal box, that contains physical lock on it.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    it's really nice but it's very slow

    Hozzászólások (4)
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2021

    Nem kaptam meg a részletes telepítési utasításokat! Nagyon elégedetlen a szolgáltatással! Olyan, mintha egy fazék nélkül vettem volna húst 😖😖😖😖

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 02/02/2021

    un peu de bricolage pour le monter sur un petit vélo pliant, et ça marche plutôt bien

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    the kit arrived, thanks!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    shipping fast. it took around 10 days to thailand. no label detail for connector box. this is not much difficulty to find it. once I make it done I will share about how to install it for fully detail on mustfin.com

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 23/09/2019

    I wanted try to build a dog walker. A tricycle bike would be best since there is no energy need to keep the dog happy. This conversion worked perfectly since I could walk her or get her to jog. Just the right gearing for the 24" trike. Max speed is around 10 mph. Highly recommend.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2019

    все пришло в целости и сохранности, на таможне не вскрывали. пришло быстро. за 2 недели. пока что не устанавливал. но думаю проблем не будет с установкой, имеется инструкция.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2020

    barang diterima bungkus cuma katong plastik, pada robek karena tidak di ikat tali... tapi dus masih bagus , walau pun susunan arah dus terbalik balik tapi isinya oke..... sudah di coba tes listrik oke...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2020

    Ma érkeztem... de nagyon csalódott vagyok! Minden csatlakoztatva van, és a lámpa folyamatos áramot kap! Mint látható a képen, 1Diode folyamatosan világít, még akkor is, ha a kulcsot eltávolították! Kürt és könnyű munka! Továbbá, valami baj van a gázmarkolattal, amikor bekapcsolod, semmi sem történik! De a motor akkor működik, ha közvetlenül az akkumulátorhoz van csatlakoztatva! Gondolom, valami baj van a vezérlővel, és az hibás! Nagyon kiábrándító, régóta várt, és nem működik!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft19 171
    • Ft13 155
    • Ft26 316
    • Ft69 179
    • Ft68 548
    • Ft39 474
    • Ft18 044
    • Ft25 939
    • Ft19 171
    • Ft13 396
    • Ft5 987
    • Ft25 714
    • Ft5 231
    • Ft8 643
    • Ft21 834
    • Ft19 923
    • Ft18 796
    • Ft65 104