Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (201)
  • Kép (29)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(201)
    • 5 Csillag(188)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 28/11/2021

    Csak nem teszteltem a töréseket, de minden más úgy működött, ahogy kellett volna. Korábban érkezett, mint gondoltam.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2021

    It was a success thank u guyz I almost thought I'm scammed

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    llego antes de la fecha lo que me dejo sorprendido, y buen servicio por parte del que me entrego el producto

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2018

    je ne sais pas encore ce que je vais en faire mais il était en promo alors j'en ai profité. Il fonctionne à merveille, je l'ai testé avec 2 moteurs de 350W et 500W acheté aussi en promo sur Banggood. ça dépote!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2017

    The package has arrived. Everything looks good and packed well. However item didnt come with any connection instructions. I have description for the wires but not sure where they all go. The throttle that arrived has 6 wires. I dont understand how to connect ignition (which is blue white and yellow wire). id appreciate help. i dont want to connect it wrong. thank you

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/06/2017

    Après avoir reçut un 1er contrôleur HS...BG m'en a envoyer un autre et ça marche nickel ! Parfait pour la razor E-300 ! PS : Ci-joint, je vous fournit mon montage du contrôleur sur la E-razor 300. Avec ce montage, ça marche nickel ! Il faut bien, pour l'interrupteur, mettre le fil bleu du contrôleur sur le fil jaune de la manette. Et mettre le fil rouge du contrôleur sur le fil bleu de la manette. Si vous mettez en contact les 2 fil bleu = court-circuit

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/11/2020

    Átadtak, de nem kaptam meg. Meg kellett próbálnom, és nehezen találták meg. Dolgoztam, amikor állítólag megkaptam, reggel volt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/11/2017

    The product arrived quickly. After installation, it works well. I was looking for a drawing to connect. Unfortunately, there is no +/- protection.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2018

    i think it need english manual or link to any pdf paper for ho to use

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/03/2019

    demorou mais chegou agora só testa para aprovar produto obrigado pelo atendimento e serviço

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft8 325
    • Ft17 788
    • Ft18 168
    • Ft9 839
    • Ft3 025
    • Ft4 520
    • Ft13 245
    • Ft46 182
    • Ft9 459
    • Ft34 740
    • Ft12 111
    • Ft7 188
    • Ft3 301
    • Ft10 216
    • Ft7 945
    • Ft3 402
    • Ft3 274
    • Ft19 663