Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (404)
  • Kép (37)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(404)
    • 5 Csillag(397)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 15/07/2021

    Amennyibe kerül, nem éri meg. A minőség rossz. A szervo nyílásának belsejében befejezetlen felület található, ami miatt a szervo nem tud illeszkedni. Megtalálható az alábbi képen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/01/2021

    jó kivitelezés, és különösen a sorrendben, és megérkezett teljes és érintetlen köszönöm.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    Köszönöm, Banjó felső

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2018

    супер вещь очень быстро приехало! качественный товар!! довольно компактный и подошло без ппоблем

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2018

    prodotto costruito bene resistente bel colore si insatalla facilmente su tutti i miei servi.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/05/2018

    Lo compré para un servo de 9kg para mí zmt 10 escala 1/10 pero le quedó muy grande al servo en cuando a lo largo en la rosca del servo queda correctamente peor las medidas no cumplieron en mi vehiculo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/04/2018

    Покупкой доволен интересная вещь Моё мнение такая вещь должна быть у каждого RC моделиста

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2018

    woerks verry wel and very strong, shame it is not in al coullers, want to jouce my one couler

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2017

    With plastic servo arm you'll have flex. With this 25T servo arm you'll be precise and strong. 3 lock points. Used this on all my RC cars (touring/rally/scale). Thanks Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/01/2016

    both these items have made my trucks go and im really happy with them like Ive said many times things are really dare here in nz and im happy i can buy these. and love the color

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft1 308
    • Ft1 963
    • Ft3 206
    • Ft5 569
    • Ft5 297
    • Ft14 759
    • Ft7 568
    • Ft3 782
    • Ft1 675
    • Ft2 488
    • Ft5 241
    • Ft7 863
    • Ft7 158
    • Ft24 497
    • Ft1 128
    • Ft3 389
    • Ft4 258
    • Ft2 645