Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(27)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/10/2017

    Very good stuf for cheap price. It fits perfectly to my board. I immediately ordered 50 more pieces.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/08/2017

    Товар превзошёл мои ожидания. Доставка за 10 дней. Крепления подошли идеально. Стена из листовой стали 1,5 мм толщиной, отверстия ø4,5мм x 15мм

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/09/2017

    Description was good but had to bend slightly to fit an old imperial pegboard. Worked great and have all my tools hanging safely on them. Very pleased.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2017

    Item as described, looks good on my bord.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/08/2016

    Super stvar,dobra cijena

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2021

    Rendben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/01/2021

    Como indicado

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2018

    I should have l actually looked at the size of my pegboard before ordering. These were perfect but I need to order more in the right size.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/01/2017

    kao na slici,lepog dizajna i kvaliteta dužine oko 10cm zadovoljan sam robom koju sam kupio i brzinom dostave

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2017

    Een snelle levering, alles prima in orde. Product is zoals de omschrijving, doet waar het voor bedoeld is, hangt prima.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 819
    • Ft13 155
    • Ft2 927
    • Ft6 013
    • Ft15 411
    • Ft3 259
    • Ft13 018
    • Ft7 139
    • Ft3 757
    • Ft3 005
    • Ft7 386
    • Ft1 875
    • Ft6 136
    • Ft3 379
    • Ft8 269
    • Ft4 671
    • Ft3 757
    • Ft1 706