Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (53)
  • Kép (4)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(53)
    • 5 Csillag(52)
    • 4 Csillag(0)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 18/04/2017

    This is a good set, and for a great price. They are made of hard metal and make a clear imprint..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/04/2017

    best for price

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/03/2017

    good price, good quality and good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2017

    Good stamp tool / making great textures

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/03/2021

    tökéletes, amire szükségem van

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2016

    fiz a minha primeira compra confesso que fiquei com um pouco de receio,mas!( SEPHA) entregou os produtos bem antes do prazo previsto.\n nossa!e os perfumes são muito bons, eu compro p/ revenda,meus clientes todos satisfeitos..( SEPHA)superou todas as minhas expectativas!!!\n Vou fazer novas compras

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2016

    in a compact package. The box came cracked but still usable. Good quality steel which doesn't deform easily. Readable letters with nice font. I recommend!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2016

    I punzoni si presentano bene con lettere ben definite e, dopo una prova effettuata, sembrano funzionare a dovere. Il tempo ne analizzerà la durata. Ottimi per lavori hobbistici e sicuramente anche professionali.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • Laz07
    GB
    05/03/2016

    although i had a cracked case upon delivery (swiftly resolved) which gives me a good reason to make a new case for them as these punches have been really handy

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 025
    • Ft1 888
    • Ft6 880
    • Ft10 216
    • Ft3 782
    • Ft4 159
    • Ft11 682
    • Ft11 446
    • Ft7 945
    • Ft2 150
    • Ft10 597
    • Ft9 839
    • Ft3 402
    • Ft9 082
    • Ft1 963
    • Ft2 838
    • Ft12 452
    • Ft10 813