Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (65)
  • Kép (13)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(65)
    • 5 Csillag(61)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/07/2016

    Great wheels at a great price, rubber is soft and grippy and with a 12mm hex I can fit the wheels on my 9115 monster truck.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/06/2018

    I bought these is an improvement for my Remo RC buggy. they fit perfect. only the cover needs to be cut a little bit so the tire can travel all the way right and left because of the slightly bigger diameter. by the way the rims are made of plastic and they are made of two pieces each screwed together.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2022

    Ezek a világ különbséget tettek! Az utolsó fotó a gumik voltak, amik a lánctalpashoz jöttek. Ezek sokkal jobban működnek!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/06/2020

    Nagyszerű gyors terepen!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/12/2017

    Supplied wheels have no dismountable rims and can not be upgraded WLtoys 12428 12423 FY-03 02 01 Upgrade Metal Wheel Rims 1/12 2PCS RC Car Parts

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/07/2022

    tökéletes gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2018

    Comprei pela primeira vez um produto da Marca Feiyue e estou impressionado pela qualidade do produto, idêntico as fotos mostradas no site e atende alem das expectativas tbm as especificações na descrição do anuncio, recomendo a compra.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/06/2017

    Товар отличный. Упаковка добротная, в два слоя вспененного полиэтилена. Колеса упакованы по два в заводскую упаковку. Установил на Wltoys A979. Езда стала мягче , проходимость увеличилась.Упаковка добротная, в два слоя вспененного полиэтилена. Долгая доставка - 2 месяца.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/04/2021

    Bought them for my hbx 16889 very nice upgrade the tyres are ultra soft and supple

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2018

    Faits perfectly with Feiyue FY03 Wltoys 12428 or JJRC Q46

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$4.29
    • US$12.99
    • US$24.99
    • US$9.99
    • US$20.78
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$70.99
    • US$7.99
    • US$3.99
    • US$10.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$10.99
    • US$51.96
    • US$652.09
    • US$36.99
    • US$46.99