Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (212)
  • Kép (37)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(212)
    • 5 Csillag(189)
    • 4 Csillag(18)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 24/09/2018

    Shipped pre filled with oil though it is still a little bit bouncier. I will just refill it with oil when my order arrive. great product, fits perfectly on wltoys 12428

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 07/11/2018

    No amortigua como debe de ser, el carro se siente peor que con los de stock, no los recomiendo para nada para el WLtoys 12428

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    excellent!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/10/2019

    amortiguadores. metálicos de aceite de muy buena calidad. excelente para upgrade de wltoys 12428

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/08/2020

    perfect Shockabsorber need to fill a little bit oil or silicone but definitely worth the Money. THX Bangood nice regards ✌️🏽 😎

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/10/2019

    Mauvaise qualité. Un des deux amortisseurs semble avoir un défaut de fabrication et se disloque à chaque utilisation. Je suis obligé de retrouver le ressort à chaque fois et de réparer mais ça casse tout le temps. Très déçu.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2022

    Improved car handling alot. Leaked oil on my first attempt. Easy installation, worth it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/01/2022

    These oil dampers are great, work flawlessly and look very cool. On Wltoys 12428 major adjustment. Thank you very much Banggood :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/07/2021

    Tökéletes egy Q901-eshez.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Gyors szállítás, jó minőség.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$28.99
    • US$27.71
    • US$17.31
    • US$30.99
    • US$4.99
    • US$4.99
    • US$21.99
    • US$32.99
    • US$13.99
    • US$16.99
    • US$6.99
    • US$147.99
    • US$31.99
    • US$38.99
    • US$445.99
    • US$102.99
    • US$27.89
    • US$4.99