Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (45)
  • Kép (11)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(45)
    • 5 Csillag(44)
    • 4 Csillag(1)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 22/04/2021

    I found them very good, so I bought a second set for another project. They fit my Lunchbox beautifully. One is a little overfilled, but it's not an issue if you check it first!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2021

    todo ok necesita una pequeña reformar para que entren en los trapecios un muy buena mejora

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2021

    Great quality shocks. came with oil.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/07/2021

    félelmetes dörömbölő kerekek kiváló minőségű, markolat, és ők előragasztott 😉👍🏽 nézd meg a videót felülvizsgálata ÁFAOS 9156 / Xinlehong Q903 bővítés https://youtu.be/7tTFf-JbASA THX-Bánjó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/02/2021

    nagy termék

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/02/2021

    good quality shocks with gold detail.. i used for wltoys 144001

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/05/2021

    bellissimi e arrivati prima del tempo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2020

    Shocks are great!. They look and perform good. Best of all, my Thunder 9106-S sits level now. I'm happy with the purchase. Shipping took 3 weeks. I bought all 4 shocks, but you could the same results just buying the front shocks, as long as you don't mine them not matching.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/08/2020

    Good quality oil filled shocks. The build of these shocks are amazing, nothing short of top-notch. highly recommended.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/07/2020

    Die Stoßdämpfer sehen sehr wertig aus. Habe diese nun eingebaut und werde sie einigen Tests unterziehen.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$13.85
    • US$45.99
    • US$34.99
    • US$46.19
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$25.29
    • US$45.03
    • US$35.32
    • US$12.69
    • US$11.99
    • US$15.00
    • US$6.99
    • US$69.29
    • US$9.45
    • US$7.49
    • US$85.99
    • US$79.99