Vásárlói vélemények

4.59 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (29)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(29)
    • 5 Csillag(22)
    • 4 Csillag(4)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 13/10/2018

    Надёжная упаковка. Хорошее качество. Быстрая доставка. Недостаток - отсутствие почтового трека. Первый раз такое вижу...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/10/2019

    High quality lenses! Very satisfied!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2021

    nice set of filters, CPL filter works great, although it turns quite difficult.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2015

    Каждая была упакована в пластмассовую коробку и еще обмотано защитной пленкой, это спасло, одна коробка была повреждена. В Беларусь дошла за 3 недели. CPL фильтр регулируемый. Я доволен покупкой.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2018

    the uv filter came up to be ok, but the cpl was a little bit louse and got dismantled (when i took it out of the box).. well i put the pieces back together but still it was kind of disappointing. Anyway, their overall cost is minimal, i would still suggest buying them.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/04/2015

    J'ai déjà commencer a utiliser mes filtres avec un résultat excellent, les filtres s'ajustent facilement a ma camera et ils font très bien le travail qui leurs est destiner. Je recommande a tous

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/03/2015

    Упаковано было хорошо, что и спасло от повреждения фильтра, только коробка повредилась. В Беларусь дошла за 3 недели. CPL фильтр регулируемый. Очень доволен.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/06/2019

    В посылке есть только один светофильтр CPL Почему нет фильтра UV ?

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/04/2018

    objednaný tovar došiel dobre zabalený všetko bolo v poriadku s dodávkou som veľmi spokojný

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/02/2018

    FILTRO LENTI BELLISSIME, AL PRIMO TATTO SI NOTA SUBITO LA QUALITA', LA CONFEZIONE UNA SCATOLA IN PLASTICA DI QUALITA', SODDISFATTO

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    recommendation for you
    • Ft3 528
    • Ft2 351
    • Ft3 971
    • Ft2 015
    • Ft3 696
    • Ft7 640
    • Ft2 351
    • Ft5 377
    • Ft4 323
    • Ft6 386
    • Ft1 495
    • Ft4 714
    • Ft2 351
    • Ft2 015
    • Ft3 696
    • Ft2 137
    • Ft4 705
    • Ft3 696