Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (44)
  • Kép (8)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(44)
    • 5 Csillag(40)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 31/12/2020

    A termék jó állapotban, a csomagolásban való helytelen kezelés nélkül. Szállítás kevesebb, mint 1 hónap alatt az otthoni címemre. Kiváló recepció

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    produto de ótima qualidade vale cada centavo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Ez megjelent csak egy töltőkábel, a második doboz hiányzott a kábel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2021

    Remekül működik. Nyílt környezetben mérföldeket is húz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/12/2020

    Tökéletes! Minden rendben.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2020

    Both UV-9R Plus HT's arrived in good condition. After charging and programming with a Baofeng cable, I tested the VHF and UHF frequencies over a distance of about a kilometer, in some cases with two or three story buildings blocking the line-of-sight. The signals were received loud and clear, with very little static. I tested TSQL and DTCS tones and codes to open receivers. They worked perfectly. Overall, I am very happy and will buy more units for my neighborhood watch teams. The units look rugged, not cheaply built. They appear to be "splash proof", not "water proof". How long they will last is not known, but if they perform for a year or more, I will be very satisfied.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2020

    Received the two UV-9R radios remarkably quickly, less than 11 days. Both appear to be in good shape, EXCEPT one radio is missing the belt clip "button", a plastic piece that the belt clip slides on to. See attached photo of empty box and all content to verify missing item. Also note that the screws for the belt clip "buttons" are almost 3mm too long and have to be filed down. None of this takes away from the surprisingly high quality overall of the product. I will buy again and suggest others buy also.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2020

    ótimo rádio, top, pega bem, vai muito longe, ultrapassa várias montanhas em questão de distância, impressionante!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2020

    Nagyszerű rádió...Nagyon tetszik a teljesítménye eddig. Nem tökéletes, de a hangminősége és hangereje jobb, mint az UV-5R, amit már évek óta használok. Nem tetszett a hangerő gomb lepel, ami miatt a rádió bekapcsolása és a hangerő beállítása nehéz, így a Dremel szerszámommal vágtam le.... most sokkal jobb. Továbbá, az övcsipesz a finom rádió Achilles-sarka, valamint makacssága kommunikál a számítógépemmel. Módosítottam a konzolt, és találtam egy PC kommunikációs megoldás segítségével másolás / beillesztés, mert a kép fájlokat nem közvetlenül feltölteni a rádió.... vezető kérdés, kábel kérdés, csipogó kérdés, ki tudja!!!! Én vagyok az én 3. kábel, és végül megvan, hogy feltölteni után másolás és beillesztés frekvenciák!!! Továbbá, Baofeng kell tennie valamit a hamis reklám tekintetében teljesítmény.... 10w, 15w, 18w......gyerünk!!! Egyetlen rádió sem tökéletes, de ezeket a hiányosságokat Baofengnek kellett volna kezelnie, hogy a végfelhasználónak ne kelljen ezekkel a kérdésekkel foglalkoznia. Összességében, miután néhány frusztráció, Én egy boldog kempingező!!!!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 30/11/2020

    Well, it doesn't really put out 10 watts according to my wattmeter, more like 6 watts, using a 50 ohm dummy load, but for the price, a good deal. I bought two at that price because my existing one was stolen, so for only a little difference, I now have one as a back up if the replacement gets stolen again. The best way to program is through CHIRP.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft13 316
    • Ft23 609
    • Ft2 859
    • Ft2 785
    • Ft3 931
    • Ft2 500
    • Ft18 241
    • Ft8 670
    • Ft10 219
    • Ft7 608
    • Ft10 838
    • Ft5 572
    • Ft10 219
    • Ft10 838
    • Ft5 572
    • Ft9 289
    • Ft11 767
    • Ft21 680