Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (129)
  • Kép (30)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(129)
    • 5 Csillag(114)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 08/02/2022

    I received the ordered 2.4 "portable DAB / DAB + digital FM radio in excellent condition. I am enthusiastic about the design and size and excellent performance especially on FM, Bluetooth I am a little less satisfied with the sensitivity of the DAB area as there are strong enough signals in my area The radio registers 21 stations, but there is no playback until I am in the open. The included battery does not charge to the top and even if the radio is turned off, the battery is completely discharged within 4 hours. Despite these problems, I am very satisfied with the radio.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/12/2021

    Ez nagyon fontos dolog. Nagyon jó egy rádióhoz, például egy hajó utánfutóhoz, stb. Személyesen vettem, hogy legyen rádióm internet nélkül. Igazán lenyűgöző a becsülete miatt.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/03/2022

    Boldog vagyok ezekkel a kis analóg és digitális rádió, de csak az, hogy ki kell húzni az antenna minden alkalommal hogy folyamatosan egy tisztességes és veszteségmentes vétel FM és a DAB

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/09/2021

    műanyag minősége jó, vételi jel teljesítmény nem megfelelő. összességében jó ez az ár.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 21/02/2022

    Rendben!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/01/2022

    A termék egyben, sértetlen csomagolásban, korábban érkezett! Még csak az FM részt probáltam. Szebben szól, mint amit egy ilyen kicsi rádióból valaha is hallottam! Remélem a DAB is ilyen jó lesz!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/04/2022

    Működik a rádió. Nem tudom tesztelni a DAB-t, az otthonomban nincs állomás.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/03/2022

    Hello, villám szállítás, megtalálta a DAB+ rádióállomások, és a rövid antenna stabil rádió vétel

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/08/2021

    Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Ez rendben van, nagyon jó FM. Még mindig nem sikerült elkapnom Peristeri Athénban

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$15.99
    • US$80.84
    • US$57.74
    • US$8.07
    • US$63.24
    • US$12.79
    • US$17.44
    • US$25.40
    • US$17.31
    • US$42.43
    • US$20.69
    • US$53.93
    • US$14.87
    • US$71.60
    • US$91.99
    • US$22.04
    • US$20.99
    • US$45.99