Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (635)
  • Kép (110)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(635)
    • 5 Csillag(601)
    • 4 Csillag(22)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(5)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 11/05/2019

    Ideal for Flysky radio !!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 19/03/2018

    Кабель пол километра антенна с рост человека! Можно подключить к чему угодно всё будет работать!)) Если серьёзно брал для аппаратуры radiolink at9 но пока этот комплект шёл аппаратуру я продал. Так что фиг вам а не тест на работоспособность кабель будет поводок для пса а антенной буду мешать варенье в кастрюле когда варить буду.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2020

    Kiváló minőségű, minden cucc benne egy FlySky adó frissítés, például erős anyag és sokkal nagyobb és hatékony, mint a várt!

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 17/10/2021

    Használtam az antenna cserélni egy törött antenna az én OX T-Six 2.4ghz adó... Eddig minden rendben. Remélem, ez tart, és nem okoz nekem semmilyen problémát a jövőben. Jó termék az árért, amiért felajánlották nekem, mert ez volt az eladó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/02/2020

    Jó ár minőségi arány, kiváló, hogy módosítsa a Flysky adó

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 13/11/2019

    Everything works great. Fast and efficient shipping. I recommend this seller!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2019

    modify flysky fsi6/fsi6x transmitter with these antennas!

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 18/04/2019

    antena de buena calidad, yo la utilice para hacer una modificación en la flysky.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    It is already the second antenna I purchase of this type. Good reception and good value for money. I mounted 2 on my Flysky FSI6 radio. -------------------------------------------------- E' già la seconda antenna che acquisto di questo tipo. Buona ricezione e buon rapporto qualità/prezzo. Ne ho montate 2 sulla mia radio Flysky FSI6.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/12/2020

    There's nothing much to say about this. Works as intended. Looks the exact same as the image. It's good.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$33.34
    • US$37.94
    • US$15.00
    • US$11.49
    • US$40.24
    • US$19.40
    • US$15.74
    • US$42.54
    • US$6.89
    • US$19.62
    • US$2.61
    • US$3.99
    • US$12.64
    • US$7.34
    • US$7.99
    • US$4.99
    • US$80.85
    • US$10.34