Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (118)
  • Kép (27)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(118)
    • 5 Csillag(111)
    • 4 Csillag(6)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/08/2022

    Rövid idő alatt megérkezett. Egy „Csináld fel" reklámon volt. Keskeny szalag, jól áll. Köszönöm, Bummjó.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/11/2018

    - Good to have in my toolbox for repairing or changing mobile phone screen or so on....

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/03/2018

    Parece de buena calidad. Ideal para la reparación de smartphones o tablets por lo delgada que es.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/04/2019

    very useful

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/05/2018

    It didn't arrive in the best condition, but it seems unaffected. It is sticky and durable. I didn't expect that, considering its 2mm width. I recommend it.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2018

    envió calidad/precio y materiales muy recomendables

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/12/2017

    Esta fita dupla face eu utilizo no meu dia a dia para realizar reparos em smartphones o produto tem uma boa aderência e ótimo custo-benefício. Eu recomendo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2017

    the tape needs more protection during shipping

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/04/2019

    I'm very pleased on the fast delivery of these tape rolls. They look of good quality. I'll report after using it, for a better detailed review.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/03/2021

    Item as described.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$106.99
    • US$399.99
    • US$355.83
    • US$89.99
    • US$22.99
    • US$10.99
    • US$12.69
    • US$32.33
    • US$8.99
    • US$46.99
    • US$8.07
    • US$38.99
    • US$36.99
    • US$5.99
    • US$18.03
    • US$15.00
    • US$16.99
    • US$219.99