Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (30)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(30)
    • 5 Csillag(28)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 16/06/2021

    Szép minőségű … gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/05/2021

    الجودة عالية لكن الطلب ناقص عرقوب

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 18/03/2021

    csodálatos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/01/2021

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    i have receved the package but there is no the stop (blue part) to stop the guide . it' s the small part near the key in the picture . Thanks a lot to join this part . Best regards Thanks a lot in advance Marc zerhat 60 rue de la chaussée d 'Antin 75009 Paris (France )

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 21/09/2020

    Я получил толко сам шаблон. остальные приспособления(сверла) не получил. Заказ доставлен не в полном комплекте. Ето неприемлимо и огромный минус!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/06/2020

    prodotto fantastico unica pecca ,se proprio vogliamo spulciare, è che i dadi che fanno da centraggio allo spessore del pannello tendono sempre un po' a allentarsi....ma ler il resto è fatto benissimo molto resistente e perfetto. Acquisto consigliatissimo

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/07/2020

    Thanks i did receive the Woodworking drill. Outstanding Order no: 77350822 And 79287113 When will i receive the Products ?????

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/07/2020

    ...lo devo ancora provare ma qualitativamente mi sembra ottimo, sempre a livello hobbistico.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/08/2019

    Produto recebido hoje 20/08/2019 ao contrário da data que vocês informam no site. Produto recebido OK, porém a embalagem estava bem amassada.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft4 987
    • Ft15 739
    • Ft15 706
    • Ft2 683
    • Ft11 517
    • Ft30 583
    • Ft4 605
    • Ft7 677
    • Ft13 960
    • Ft1 915
    • Ft10 542
    • Ft6 141
    • Ft16 125
    • Ft2 673
    • Ft17 275
    • Ft7 677
    • Ft23 036
    • Ft8 059