Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (28)
  • Kép (0)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(28)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(2)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 01/04/2021

    Mindegyik tökéletesen érkezett, köszönöm a lehetőséget.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/04/2021

    Végül azután érkezett, hogy az EU-ból szállított termék után áfát kellett fizetnem. Maga a termék rendben van, de nem egyenes vágás a mintával.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/06/2019

    大きなシートから3インチサイズに切り取ったような感じで、左右余白部分は直線ではなかったです。 利用時は左右をきれいに切り落とす必要があります。 また、輸送梱包の問題かと思いますが、最初のひと巻きは小傷、汚れ、しわで使えませんでした。 薄い洗剤液を吹きかけつつ作業して、きれいに貼る事ができました。 若干の曲面、段差のある部分はドライヤーで温めつつ、うまく貼れました。

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/07/2019

    Another tape received to my mopeds. Its rather good quality and easy to use. Yo su may have to cut the ends so it looks better but thats just my opinion.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/01/2018

    not used it yet but the test piece i tried stuck really well .. when i have used this i will order more.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/01/2018

    ممتازه وجميله وانصحكم بالتعامل مع هذا الشخص لسرعة الانجاز والدقة في عمله

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/09/2017

    the title says it all. good value for money. looks good in my wife's A160 Mercedes Benz (looks like AMG stripes)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/05/2016

    BUENA CALIDAD DE ADHESIVO IMITANDO A BANDERA DE CUADROS SON 2.75M PARA DECORAR CUALQUIER COSA.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/05/2020

    megfelel a rendelésemnek. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/04/2020

    very good sticker! I need more for my car,so I order again! Thank you!^^

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 169
    • Ft5 639
    • Ft4 934
    • Ft14 453
    • Ft2 464
    • Ft2 818
    • Ft2 113
    • Ft2 818
    • Ft4 222
    • Ft3 169
    • Ft2 464
    • Ft6 695
    • Ft2 464
    • Ft5 639
    • Ft4 228
    • Ft3 523
    • Ft6 714
    • Ft2 818