Vásárlói vélemények

4.96 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (67)
  • Kép (5)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(67)
    • 5 Csillag(64)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/02/2021

    Jó reggelt! Kövesd a "DEMOSTRATIVO DE TAX E szolgáltatás. Köszönöm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/05/2018

    получил заказ через 14 дней упаковка качественная комплектация вся качество отличное выбранный товар радует ценой и качеством

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/03/2018

    Shipping time to The Netherlands 18 days, no extra tax.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/10/2018

    شكرآ بنجود منتج جيد جدآ

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 25/08/2018

    I am witing it ...so..no can be sey good or bad??!!!

    Hozzászólások (3)
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2020

    Teszteltem a Li-on akkumulátort 48 V-ban. Kábel egy aljzattal, hogy csatlakozzon az akkumulátorhoz Hozzácsatolva. A konverterből egy halványabb lámpa és egy porszívó működött.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/12/2020

    Elem kapott jó fizikai sorrendben, de még nem használták, hogy megerősítse megfelel az ügyfelek minimális elvárásokat, sajnos a VAC kimenet nem jelenik meg sehol a test a tétel annak biztosítása érdekében, hogy az elem a helyes egy a megfelelő feszültség kimeneti várt a készülék csatlakoztatása előtt. Remélhetőleg ez megadja a 220VAC kimenet, mint várható, miután csatlakoztattam, csak vár az én 24VDC lítiumion akkumulátor kell szállítani, akkor kell értékelni a készüléket bizalommal...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Szükségem van egy 24 voltos inverterre. Egy 12 voltos befektetőt küldtél, segítened kell megjavítani a poloskát.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/12/2020

    Pour ma première expérience, top niveau, je suis satisfait parce que : prévu le 30/12 et...reçu le 30/12 ( de la même année). Congratulations , merci, je passe une" New ordrer" dès ce soir..

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    The traffic was fast, I'm excited. The sine wire is a great thing, we ordered 48V by mistake. I need to replace it with 12V.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft30 262
    • Ft32 738
    • Ft46 464
    • Ft12 225
    • Ft15 282
    • Ft29 345
    • Ft18 339
    • Ft11 002
    • Ft6 386
    • Ft57 164
    • Ft22 925
    • Ft22 925
    • Ft21 702
    • Ft39 739
    • Ft11 767
    • Ft5 377
    • Ft47 076
    • Ft50 775