Vásárlói vélemények

4.85 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (198)
  • Kép (26)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(198)
    • 5 Csillag(173)
    • 4 Csillag(23)
    • 3 Csillag(1)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(1)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • Angel
    MX
    12/07/2021

    egy szuper hasznos gép, amit a CCB lemezek készítésére használok, és csak előzetes ismeretek nélkül tudom használni kevesebb, mint egy óra alatt, Minden alumíniumból van, kivéve a Z tengely azon részét, amely ha azt tervezi, hogy megmunkálja néhány kemény anyag nem ajánlom, mert nem erre tervezték, a pontosság hihetetlen, valami, amit tisztázni kell, hogy ha elég zajt okoz, de a cnc és a zaj kéz a kézben jár, Volt egy probléma a géppel, mert a motor nem működött, de a felülvizsgálat során csak azért volt, hogy megváltoztassa a vezetőket, hogy költsége 50 mexikói peso, és ez csak, hogy távolítsa el és tegye, tanácsot, ha a termék megy keresztül a vám ne aggódj, hogy én számított 1070 vám, de tettem a panaszt meghatározott az oldalon, és vissza nekem fele a termék költségét, így kaptam szuper gazdaságos és az igazság azt ajánlom, ha csak kezdeményezni

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/12/2020

    I was surprised how quickly the order got here. Thank you. As far as I can tell the order is complete and in good shape except the the bed. please see pictures: I found the parts list and instructions lacking but do-a-ble. The good news it was only $99 Black Friday, however after Shipping and missed discounts the true cost was $158.00 I find Bangood to be a good company and worth a second and third look if something has goes wrong, 99% of the time it will not. I hope this helps, thanks Bangood!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/06/2021

    Néhány nappal ezelőtt kértem a gép cseréjét, megkérdezték tőlem néhány vonalkódot, amelyet aztán fotóval küldök nekik, és a videó nem látom a módját, hogy bizonyítsa a hibát ezzel az eszközzel, elvárom, hogy válasz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/10/2020

    Muy buenos dias el paquete estupendo pero la placa con GRBL me falla y no se como puedo volver a cargarle el programa GRBL o cambiarla placa por otra nueva ¿ustedes me pueden ayudar por favor ? espero contestacion de vosotros, mi correo es volcanogg@hotmail.com ,pues no se que hacer la maquina no me funciona. saludo muchas gracias

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/06/2021

    Package arrived in good time and good order. I had the engineering team ready to cut me replacement parts for the uprights and front and rear out of aluminium on the Mastercam. I discovered that the materials used in the kit are well made and rigid, not plastic as I thought. The quality and attention to detail, down to the plastic box used for the screws and tools, and coloured glossy manual, far surpassed what I expected for the price. Nicely done !

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/03/2021

    Eleinte egy kicsit. Sok munkámba került, hogy megszerezzem a szükséges szoftvert, de most sokat tanulok.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 22/02/2021

    A legjobb ár a de web! nagyon gyors szállítás, egyszerű összeszerelés és jó minőségű.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 14/02/2021

    A tárgy időben érkezett. A csomag jó állapotban volt. Nekem nem volt gond összeállítani.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 30/09/2020

    usefull product for lots of diy projects. I will test it soon

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/09/2020

    BANGGOOD sent the item for the third time but this time to a different address. It arrived in one week. Thank you for the good service BANGGOOD. Now I cannot wait to start assembly.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 351
    • Ft100 880
    • Ft3 023
    • Ft91 709
    • Ft46 403
    • Ft63 889
    • Ft6 111
    • Ft85 595
    • Ft12 775
    • Ft4 338
    • Ft22 699
    • Ft10 697
    • Ft33 625
    • Ft55 819
    • Ft4 369
    • Ft16 811
    • Ft24 453
    • Ft3 360