Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (132)
  • Kép (15)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(132)
    • 5 Csillag(118)
    • 4 Csillag(5)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(2)
    • 1 Csillag(3)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/05/2018

    It works with small motor for Mini-Z. But unable to calibrate throttle. Programming is very hard and manual is confusing. Otherwise nice ESC with linear throttle. Once I figure out how to program it I'll make a how-to video.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/11/2018

    Разобрал, глянул что внутри. Радиатор под водяное охлаждение, с двумя каналами, но без всякой термопасты. Плата якобы залита какимто лаком, видимо защита от воды. Работает нормально.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/09/2019

    Good and cheap esc ! Used in a WPL 1/16 truck

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 09/01/2020

    Gyors szállítás, nagyon jó kefe nélküli esc kis rc autók vagy csónakok (1/16, 1/18) a befutó és kifutó motorokhoz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/08/2019

    Good quality of product, it is working but not fully tested.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 26/03/2019

    Super esc 30 amp pour modif ft007

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/11/2017

    Guys, so far I have bought 6 of these for my projects and they have worked fine. It is true that the instructions are very confusing and I would hope that someone posts a video or provides clear instruction on how to program these ESCs because for the price, they can't be beat.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/07/2018

    Leider wurde mir der ESC für Schiffe geliefert obwohl ich den für Auto bestellt hatte. Nun braucht mein Auto eine Wasserkühlung. :-(

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2020

    mt complicado de programar

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/10/2019

    Alles Top!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$8.07
    • US$14.24
    • US$7.99
    • US$6.99
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$13.85
    • US$8.99
    • US$10.38
    • US$38.99
    • US$4.29
    • US$19.99
    • US$12.69
    • US$37.99
    • US$2.99
    • US$8.07
    • US$5.99