Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (112)
  • Kép (25)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(112)
    • 5 Csillag(107)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(2)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 27/10/2020

    works great installed on iflight frame with xing motors 6s put a bigger capacitor on it and dont install it down the hole see photos you will crush it like i did.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 11/02/2021

    Premium qualitty product. Comes with nice packiging and with lot of spare parts. there is nice golden finish on all solder pads. Mine came without cooling pad on esc, and i see some other people geeting it. It doesnt metter so I am pleased with product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 16/11/2020

    Controllore ottimo e esc molto più resistenti Consiglio di saldare i cavi direttame tra lesc e la fc dopo che ho avuto un piccolo problema con i connettori tra lesc e la fc Ottimo prodotto e consiglio a tutti

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 20/11/2020

    nem tesztelt, és úgy néz ki, más, mint a meghirdetett elem, esc megváltozott, vagy van egy régebbi verzió.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/07/2021

    nem jön, mint a leírás a különbség az Esc és csomagoló doboz

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/02/2021

    Mamba rajongója vagyok, és maradj is! A rész szórakoztató ESC Power FC számos lehetőséget kínál és áras tetején. Kérlek, folytasd...

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    jó vétel jó minőségű még nem tesztelt

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2020

    Arrivata I'm 15 giorni, top quality, consigliatissimo anche perché ha 50A. Top top top

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 12/12/2020

    Very nice packaging in metal case. It's a very good stack, very complete and above all at a very good price.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/12/2020

    Esc et fc très fiable en 50a parfait 👍 Je recommande

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft22 614
    • Ft5 065
    • Ft34 783
    • Ft6 368
    • Ft43 480
    • Ft22 933
    • Ft30 578
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft9 235
    • Ft3 374
    • Ft5 412
    • Ft1 096
    • Ft1 351
    • Ft3 182
    • Ft5 126
    • Ft4 457
    • Ft38 224