Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (416)
  • Kép (53)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(416)
    • 5 Csillag(383)
    • 4 Csillag(27)
    • 3 Csillag(4)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(2)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 04/11/2020

    Nagyon jó, még akkor is, ha olcsón működik normál folyékony szappannal (keverés 25% szappannal és 75%-os vízzel), ami kiváló hab. Az anyagok jóak és jól készítettek, mint a kivitelezés, az akkumulátor rekesz jól szigetelt, így nincs víz, amely elrontja az akkumulátorokat.Az érzékelő megfelelő áramlási sebességgel rendelkezik, hogy ne történjen véletlenül szappanadagolás. Időben érkeztem. Kiváló bummjó

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/10/2020

    Πολύ καλή ποιότητα, Συμμορφώνεται με την περιγραφή του προϊόντος. Το μόνο μειονέκτημα δεν είναι δυνατό να καθοριστεί η ποσότητα αφρού που βγαίνει.

    Hozzászólások (2)
    Mutasd az eredetit
  • 03/03/2021

    Good day. The shipment came to me fine. I am very satisfied. I can only recommend the seller. I will definitely continue ordering. Well thank you. Delivery to Slovakia in 11 days.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 17/01/2021

    I'm very pleased with this dispenser. On the box it came with there was no special label or any brand. made in china. We use it on a daily basis, and it's fantastic. The foam texture is good. The infrared sensor is sensitive and has stop limit once you take off your hand. I wish it had an amount levels to choose how much soap will come out, because most of the time I find the default amount to large. But as I mention before, it stop pouring soap once you move your hand from the sensor. It lasted a more then a month with 4 AA Panasonic eneloop rechargeable battery, so it something to take in consideration. I also ordered the Xiaowei X1S dispenser. Although it has a build in battery it does not have the stoping limit this model have, that means it will keep pouring soap antil it stop even if you move your hand away. The soap I'm using in a 1:3 ratio is Dr. Bronner’s - Pure-Castile Liquid Soap. מאוד מרוצה מהדיספנסר הזה. הקוספא שהמכשיר הגיע בתוכה די סטנדרטית ולא מצויין דגם או מותג. מיוצר בסין. נמצא בשימוש קבוע ואנחנו מאוד אוהבים. הקצף יוצא במרקם טוב. החיישן רגיש ויש לו הגבלת עצירה ברגע שמזיזים את היד ממנו, ז"א שהוא יעצר ולא ישפוך יותר קצף. הייתי שמח אם היה בחירת דרגות לכמות כי רוב הזמן אני מוצא את הכמות שיוצאת גדולה מדי לטעמי אבל כמו שציינתי קודם הקצף מפסיק לצאת ברגע שמזיזים את היד מהחיישן. זה הספיק לקצת יותר מחודש עם 4 סוללות פנסוניק נטענות. אז יש לקחת את זה בחשבון. הזמנתי גם את הדגם Xiaowei X1S ולמרות שיש לו סוללה נטענת הוא לא מפסיק לשפוך סבון גם שמזיזים לא את היד מהחיישן. "הסבון נוזלי שאני משתמש בו ביחס 1:3 הוא "ד"ר ברונר סבון אמיתי

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    Hello ma érkeztem a szappanadagoló, már volt, és nagyon jól működik, gyorsan és jól érkezett....köszönöm, hogy bumm

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/09/2021

    A családban van már 2 db, ezért esett erre megint a választás. Szerintem a legjobb ebben a kategóriában.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/05/2021

    Elegancko działa. Używam mydła w proporcjach 1/3 mydła i 2/3 wody. Jak się da więcej mydła to nie wychodzi piana albo jest gęsta... Ogólnie super produkt. Nie wiem jak wcześniej mogłem żyć bez tego gadżetu. Polecam!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 01/04/2021

    nagyon kellemesen meglepett. Kár, hogy nincs adagolási lehetősége. jött néhány nap, 4 toll akkumulátorok kell rögzíteni valahol külön, valamint az utántöltés nincs a csomagban.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/03/2021

    Minden rendben, ajánlom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/01/2021

    Шло два месяца! Оооочень долго! В итоге получил CDEK в офисе выдачи. Сам товар не повреждён.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft9 088
    • Ft3 842
    • Ft6 291
    • Ft6 645
    • Ft14 683
    • Ft10 136
    • Ft7 656
    • Ft7 338
    • Ft7 338
    • Ft8 389
    • Ft7 690
    • Ft9 436
    • Ft4 235
    • Ft6 052
    • Ft4 235
    • Ft8 389
    • Ft5 047
    • Ft2 443