Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (252)
  • Kép (28)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(252)
    • 5 Csillag(242)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 14/12/2020

    I received the items today, all seem OK, although weren't well packaged. I going to tested them on a few days, hope all are ok, functioning Thank you BG

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 24/09/2021

    A csomag egy hónap múlva érkezett

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/12/2020

    Minden szuper. :)

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • AviVIP1
    IN
    18/04/2018

    Received 2 10K pots in good condition, tested and seemed to work very well. These are excellent for precise adjustment in electronic circuits. I recommend thes units.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/10/2019

    Ustedes me siguen debiendo 7$ US, por un acuerdo desde Fecha: Aug 08 2019 Espero su ingreso en mi cuenta, a la ,ayor brevedad. Recibí en mal estado el paquete N° de Pedido: 71214117 Fecha: Aug 08 2019 Vean el paquete en la imagen de abajo. Espero me ingresen los 7$US en mi cuenta. Saludos.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/06/2019

    Potenciómetro Rotativo de precisão 3590s-2-103l 10k ohms. Funcionamento perfeito, entrega rápida. Estou satisfeito.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/12/2018

    Parfait pour régler avec précision une alimentation régulée 0-48V de 480W acheté également sur Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/09/2018

    De bonne qualité , dommage que la molette n'y soit pas proposé avec.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2017

    Excelente producto, tiene buen acabado y calidad, a un excelente precio, recomiendo apliamente este potenciómetro.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 05/10/2017

    aparentemente bom material potenciômetro multivoltas

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 704
    • Ft2 454
    • Ft3 089
    • Ft1 292
    • Ft1 292
    • Ft2 464
    • Ft2 911
    • Ft3 200
    • Ft3 558
    • Ft8 186
    • Ft1 292
    • Ft2 464
    • Ft2 587
    • Ft2 488
    • Ft3 913
    • Ft2 488
    • Ft1 939
    • Ft3 200