Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (305)
  • Kép (38)
  • Videó (1)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(305)
    • 5 Csillag(291)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(4)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/11/2020

    időben kézbesítették (4 hét, de megemlítették, így nem panaszkodnak). Jól csomagolt, hamarosan kipróbálom.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 02/11/2020

    Köszönöm ezt az egyet! Nagyon izgatott vagyok, hogy használhatom a Diy projektjeimben

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/07/2020

    Kiváló minőségű termékek Nagyon boldog vagyok, hogy megvette ezt a piercing sablon ajtó zsanér nagyon szilárd a fúró fúró és kiváló minőségű ez magában foglalja a mélység stop és minden szükséges tartozékok is mellékelt a csomag. Nagyon ajánlom, hogy megvásárolja ezt a készletet 👌

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 29/03/2019

    Produto excelente. Cumpre totalmente com o prometido. A marca Wnew costuma produtor ótimas ferramentas. Material entregue em 32 dias! Parabéns ao vendedor e ao Bang Good. Recomendo o produto para quem trabalha com móveis.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 28/10/2019

    Отличный кондуктор для мебельных петель. На кондукторе есть 2 регулятора отступа от засверловки чаши петли до края фасада. Так же с обратной стороны можно надеть на них 2 черные насадки, которые нужны когда сверло не 35мм, а 26мм. Т.е. при сверле 35мм значения будут совпадать без насадок, а с 26мм - с насадками. Кроме всего прочего в комплекте идет металлический стержень, который служит в качестве бокового упора. Так же есть сверло на 2мм, ну и конечно сверло форстнера на 35мм в пластиковом футляре. На вид все качественно, плотненько. Шпилька ограничителя для сверла ходит мягко. Лучше, конечно, 1 раз увидеть как пользоваться, чем 100 раз прочитать, так и ищите в youtube - "35 mm Hinge Drilling Jig"

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/03/2018

    удобная приспособа для засверливания петель мебельных шкафов масса регулировок в комплекте фреза хороший прочный пластик удобно есть крепления для хранения инструмента не теряется... качество не хуже чем на проф оборудовании может немного дольше но все отлично и ровно как после станка!!! доя небольших работ то что надо. рекомендую!!!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/07/2019

    Guida per trapano decisamente ben realizzata, plastica robusta e di buona fattura, con 2 spessori per cerniere da 26mm.Da valutare la punta in dotazione, i primi fori risutano ben realizzati.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 15/01/2018

    I am very happy with the purchase. The product looks very solid, made of high quality materials. The distance adjustment knobs work hard, but I think they will work lighter over time.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 04/02/2019

    Great product, will be of great use in the works, facilitates the positioning and hole correctly. Congratulations for the product, I'm just sorry for the pieces that didn't come as advertised, see photos attached to the open package and photo of the missing pieces that I captured from the screen at Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 21/11/2018

    Хорошее качество, Может работать с фрезами диаметром 35 мм.(идет в комплекте) и фрезой диаметром 26 мм. Для этого в наборе идут переходники. поставляется в коробке с пенопластом. Трек номер отслеживался. Все ОК.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft2 940
    • Ft4 778
    • Ft2 940
    • Ft2 561
    • Ft2 940
    • Ft16 721
    • Ft14 013
    • Ft5 094
    • Ft19 110
    • Ft14 345
    • Ft5 412
    • Ft1 462
    • Ft5 412
    • Ft6 368
    • Ft8 598
    • Ft10 509
    • Ft6 687
    • Ft7 722