Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (125)
  • Kép (18)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(125)
    • 5 Csillag(115)
    • 4 Csillag(10)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 17/07/2021

    2021. július 1-jétől + 8792 Ft vámot kell fizetnem, hogy az Európai Uniót 14 484 Ft értékben kényszerítsem a szállítmányra és több mint két hetet vártak a nyugtára. Az Európai Uniót nem érdekli az Ön és beszállítói a hobbifelszerelésükkel a világ leghatékonyabb pedagógiáját ápolják, nem csak a műszaki fejlődés területén.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 28/01/2021

    Szép sorozat

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/11/2019

    The bits are great. The shipping was bad, as the case was damaged in two places, the case part that holds the handle was broken on both sides, and one of the bit holders was detached from the case. Found one bit (a heavy one) loose in the case and that is probably what cause the damage to the side of the case.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/09/2019

    El pedido lo recibí antes de lo previsto en buenas condiciones, envuelto en dos bolsas de plástico, adjunto fotos. He examinado todas las fresas y probado algunas de ellas, en mi opinión y a falta de trabajar con ellas son fresas para trabajos esporádicos, cosa que no me sorprende dado el precio del producto aunque esperaba algo mejor. Saludos

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/02/2020

    A terméket megfelelően szállították, de egy egyszerű műanyag csomagolásban, kiegészítő védelem nélkül érkezett, és a bőrönd tele volt sérüléssel és gyúrással.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/11/2019

    Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood. Produto muito bom. Recomendo a todos na Banggood.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2021

    Muito bom. Chegaram perfeito como foi pronunciado.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/09/2019

    Muito bom, qualidade excelente, já vou usá-las.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 23/07/2019

    Goooood

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 25/01/2019

    produto conforme descrito, cegou bem embalado sem detalhes, ainda não testei mas parece bom

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$74.61
    • US$18.47
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$27.46
    • US$39.99
    • US$17.92
    • US$14.48
    • US$15.00
    • US$9.19
    • US$17.99
    • US$5.74
    • US$37.99
    • US$29.99
    • US$20.99
    • US$19.99
    • US$14.99
    • US$28.86