Vásárlói vélemények

Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (46)
  • Kép (9)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(46)
    • 5 Csillag(43)
    • 4 Csillag(3)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(0)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 10/11/2021

    Nagy termék gyors szállítás

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/02/2021

    It's fast shipping speed! 5 day delivery time! Excellent product.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2019

    I ordered two short titanium exhausts for my suzuki gsx 750 f. And there came two short exhausts in different colors with different finishes. One in titanium and the other in chrome. With one came an acrapovic sticker the other did not come with a sticker . All can be seen in the attached pictures. Now I will have to order another titanium exhaust in the hope that the one I need will come.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 27/10/2019

    secound order. very good product

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/12/2021

    Szép termék... alacsony ár.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/08/2020

    gyors szállítás jó minőség szerelt Gilera nexus 300ie 3 fokozatú DB gyilkos ( extrém hangos, hangos és tisztességes) Javasolt!

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2019

    Un pot de bonne qualité. Monté sur un YZF-R3. Le sons s'est rodé pendant 10jours environ où le pot à progressivement gagné une bonne sonorité. Point négatif, le manchon coté ligne était légèrement déformé, ce qui a rendu l'opération d'emmanchement de l'adaptateur un poil fastidieuse. Et point à faire attention, sur la R3 avec la fixation fournie le pot se retrouve relativement relevé, ce qu'il fait que la sortie gobe la pluie.

    Hozzászólások (1)
    Mutasd az eredetit
  • 03/05/2022

    Jó ár/minőségi termék első pillantásra. Még telepíteni kell, és próbálja ki, frissíteni fogom a felülvizsgálatot, amint megteszem. Mint általában adok 2stars ügyfélszolgálat, mert nem rendelkezik egy online fordító az ügyfél anyanyelvén. (Javaslom programozni, akkor lesz az egekbe szökő értékesítés) De Cmq egy nagyszerű csatorna vásárolni.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/11/2020

    I have it installed on my nhx - 125. the person that installed it had to cut this exsaust to fit. But let me tell you something. it's so worth. i would recomend that you install the db killer and put it on super restrictive. The sound is just amazing. performance also. (carefull you need a nut to put on the screw that hold the db killer or it will fall off.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 08/09/2019

    Nice exhaust, however the silencer fell out while i was driving and it's extremely loud now.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • US$126.12
    • US$54.64
    • US$119.59
    • US$69.99
    • US$24.29
    • US$27.71
    • US$33.99
    • US$59.99
    • US$37.99
    • US$68.99
    • US$63.40
    • US$37.13
    • US$41.29
    • US$21.82
    • US$11.54
    • US$16.16
    • US$19.62
    • US$24.99