Vásárlói vélemények

4.69 / 5
Írja meg a véleményét
  • Minden vélemény (32)
  • Kép (2)
  • Videó (0)
  • Minden csillag
    • Minden csillag(32)
    • 5 Csillag(24)
    • 4 Csillag(7)
    • 3 Csillag(0)
    • 2 Csillag(1)
    • 1 Csillag(0)
Sorrend:
Legjobb áttekintés
  • Legjobb áttekintés
  • Leghasznosabb
  • Legfrissebb
Csak az Ön országából származó vélemények (Hungary)
|
Mutasd az eredetit

A felülvizsgálat egy részét automatikusan lefordították.

  • 12/06/2018

    danas stigao. prvo mu treba naći najzgodnije mesto za montažu. zatim izbušiti rupu u zidu u koju će se zavrnuti zavrtanj na koga treba obesiti glavni deo sata. nakon toga neophodno je zalepiti sve delove pravilno kako bi sat lepo i dekorativno izgledao.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 22/11/2018

    really good product,

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 03/01/2021

    nell' insieme Bell orologio,una piccola pecca le lancette sono un pochino corte,cmq bello

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 09/03/2018

    because I got a wall sticker with the number of red color and I was sent a watch of poor quality adhesive, not coincident with the characteristics described in the advertisement and requested by me buyer. For I was sent a watch with several circles of various sizes of mirrored silver color, I advise against buying articles in this deceitful seller.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 06/12/2017

    Minden a leírtak szerint történt. A kinézet tökéletesen megegyezett a képeken láthatóval. A termék időben érkezett, működése nem kifogásolható. A termék csomagolás nem a legmegnyerőbb, és mivel én ajándékba szántam, ezért azt újra kell csomagolnom. A csomagolásról képet mellékelek.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 31/10/2019

    I recieved this item but so sorry the packaging it was so bad because it was with steel tools and this clock soft aluminium ..I receive it damaged .. my question is how you keep the soft items with hard items same steel tool all together in on back plastic packaging... I am really sad

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 13/03/2019

    confirmo a entrega do produto. recebi em 2019/03/12. tudo impecável, recomendo e aconselho meus amigos e familiares a comprar no banggood. estou feliz com o vosso desempenho, mui grato e ate à próxima

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 14/01/2019

    E' inutile... ledimensioni ingannano sempre, le lancette sono troppo piccole. La sveglia è ottima.funziona benissimo.

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 10/08/2019

    My boys loved it when l fixed it in their room

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
  • 19/06/2019

    BIEN RECUS

    Hozzászólások
    Mutasd az eredetit
Show:

    Teljes 0 oldalakat

    Menj az oldalra

    Lehet, hogy érdekli

    recommendation for you
    • Ft3 500
    • Ft5 694
    • Ft37 193
    • Ft3 348
    • Ft9 383
    • Ft2 678
    • Ft6 029
    • Ft10 720
    • Ft6 029
    • Ft1 642
    • Ft5 023
    • Ft6 394
    • Ft16 082
    • Ft4 402
    • Ft22 783
    • Ft3 320
    • Ft4 353
    • Ft6 699